[ad_1]
با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :
اول یک خمیر خوب، شبیه خمیر تارت درست کنید. می توانید به آن رنگ سبز بزنید، داخل آن را با سیب زمینی و پنیر پر کنید. برای روی آن نیز گل های پنیری با ژلاتین آماده کنید. حالا شما یک اردور پنیر و سیب زمینی عالی دارید.
مجله زندگی ایده آل – مانی یزدان پرست: اول یک خمیر خوب، شبیه خمیر تارت درست کنید. می توانید به آن رنگ سبز بزنید، داخل آن را با سیب زمینی و پنیر پر کنید. برای روی آن نیز گل های پنیری با ژلاتین آماده کنید. حالا شما یک اردور پنیر و سیب زمینی عالی دارید.
- آرد: 350 گرم
- تخم مرغ: یک عدد
- آب: 3 قاشق غذاخوری
- مارگارین: 200 گرم
- روغن مایع: 2 قاشق غذاخوری
- رنگ سبز: چند قطره
- آویشن، پودر سیر و پودر کاری: از هر کدام یک قاشق چایخوری
- نمک: یک قاشق چایخوری
مواد لازم برای پرکردن داخل تارتها
- سیبزمینی پخته و رنده شده: 200 گرم
- پنیر لبنه: 100 گرم
- مارگارین ذوب شده: 50 گرم
- نمک و فلفل: به میزان لازم
مواد لازم جهت تهیه رزهای پنیری
- پنیر لبنه: 350 گرم
- مخلوط ریحان، شاهی و نعناع کاملا ریز شده: یک دوم پیمانه
- ژلاتین: یک قاشق غذاخوری
- آب سرد: یک سوم پیمانه معادل 80 میلیلیتر
روش تهیه خمیر:
1. ابتدا آرد و مارگارین را توسط نوک انگشتان یا چرخ خمیر زن همزن به خورد هم میدهیم تا حالت ماسهای شکل پیدا کنند. در کاسهای جداگانه تخممرغ، آب، روغن مایع، رنگ، نمک و ادویهها را با چنگال هم میزنیم تا یکدست شوند. سپس آرامآرام به مخلوط آرد و کره اضافه میکنیم و چنگ میزنیم تا خمیر یکدستی حاصل شود. ممکن است از مایه تخممرغ اضافه بیاید. وقتی خمیر به لطافت مطلوبی رسید آن را کنار میگذاریم.
2. خمیر را به مدت 15 د قیقه روی میز کار و داخل کیسه نایلونی استراحت میدهیم. سپس از آن گلولههایی به اندازه یک نارنگی برداشته داخل قالبهای تارت کوچک به قطر حدودا 10 سانتیمتر پهن میکنیم. روی خمیر با چنگال چند حفره ایجاد کرده سپس تارتها را روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای 170 درجه سانتیگراد گرم کردهایم قرار داده و میپزیم.
3. عموما این نوع خمیر تارت پف بیش از حد نخواهد داشت. اگر احساس میکنید ممکن است دفرمه شود میتوانید روی نانها تکهای کاغذ روغنی قرار داده و روی آن را با سنگهای مخصوص تارت بپوشانید و پس از پختبردارید.
4. برای تهیه مایه میانی سیب زمینی، پنیر، نمک، فلفل و کره ذوب شده را با هم مخلوط میکنیم تا پوره یکدستی حاصل شود. از پوره سیب زمینی یک قاشق غذاخوری برداشته و میان تارتها میگذاریم و پخش میکنیم.
5. پنیر و سبزی را مخلوط کرده ژلاتین را روی آب سرد پاشیده و ذوب میکنیم. ژلاتین ذوب شده را با مایه پنیر و سبزی مخلوط میکنیم و داخل قالبهای رزسیلیکونی که از قبل چرب کردهایم میریزیم و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار میدهیم. پس از این مدت کرم پنیر و سبزی را از داخل یخچال خارج کرده و روی تارتهای کوچک بر میگردانیم و روی کرم را با اسپری سبز صدفی پاوونی و ورق طلایی پاوونی تزئین میکنیم. اطراف تارت کمی تخم خرفه میپاشیم که بیشتر جنبه تزئینی دارد. میتوانیم از این تارت برای صبحانه، عصرانه و اردور یا کنار غذاهای گوشتی استفاده کنیم.
منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/300778/اردور-پنیر-و-سیب-زمینی
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی
مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.