[ad_1]
با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش سالاد و ترشی همراه باشید :
مواد لازم:
- یک و یک چهارم پیمانه عدس
- ۱/۴ پیمانه سرکه قرمز
- ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون
- ۱ عدد بزرگ خیار
- ۱/۲ پیمانه برگ جعفری تازه
- ۱/۲ پیمانه پیاز
- به میزان لازم نمک
- به میزان لازم فلفل
طرزتهیه:
2. در این میان، در قابلمه ای دیگر تخم مرغ ها را به همراه مقداری آب بجوشانید. آب تا 3 سانتی متر روی تخم مرغ ها را بپوشاند. وقتی آب جوشید، آن را از روی حرارت بردارید، روی آن را بپوشانید و اجازه دهید 12 دقیقه بماند. بعد از این مدت، روی آنها آب سرد بریزید، پوست آن ها را جدا کرده و آن ها را درشت خرد کنید.
3. در ظرفی بزرگ، سرکه و روغن زیتون را با هم بزنید. عدس، خیار، جعفری و پیاز را به آن اضافه کنید و بر روی آن ها نمک و فلفل بپاشید. آن ها را خوب با هم ترکیب کنید تا سس کاملا روی مواد را بپوشاند. اجازه دهید تا به دمای محیط برسد و یا می توانید آن را در یخچال قرار دهید. برای سرو تکه های تخم مرغ را بر روی آن بریزید. در صورت تمایل با برگ های کاهو سرو کنید.
منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/302852/سالاد-عدس-شام-رژیمی-تپلوها
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای سالاد و ترشی
مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.