[ad_1]
با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش سالاد و ترشی همراه باشید :
گواکامولی دیپی است که از آووکادو درست میشود و در اصل متعلق به کشور مکزیک است. شاید بتوان گفت تنها چیزی که برای تهیه این دیپ نیاز دارید آووکادو و کمی نمک است. البته شما میتوانید کمی آب لیمو به آن اضافه کنید. ترفند درست کردن یک گواکامولی عالی استفاده از آووکادوی خوب و رسیده است. آووکادویی که نرسیده باشد طعم خوبی نخواهد داشت.
- زمان آماده سازی: 10 دقیقه
- برای دو الی چهار نفر
اگر از فلفل تند استفاده میکنید مراقب باشید. حتما دست خود را بشویید. زیرا این نوع فلفل بسیار تند است و میتواند باعث ایجاد آسیب در چشم و ناحیه اطراف آن شود.
مواد لازم:
- دو عدد آووکادوی رسیده
- یک دوم قاشق چایخوری نمک
- یک قاشق غذاخوری آب لیموی تازه
- دو قاشق غذاخوری تا یک چهارم پیمانه پیاز خرد شده
- یک الی دو عدد فلفل تند
- دو قاشق غذاخوری گشنیز
- فلفل سیاه
- یک دوم گوجه فرنگی خرد شده
طرز تهیه:
1.آووکادو را برش دهید و دانه آن را خارج نمایید. درون آن را با یک چاقو یا قاشق در بیاورید و در یک کاسه بریزید.
2.با استفاده از یک چنگال آن را له کنید.
3.نمک و آب لیمو را به آووکادو اضافه نمایید. اسید موجود در لیمو تعادل خوبی با آووکادو برقرار میکند.پیاز خرد شده، گشنیز، فلفل سیاه و فلفل چیلی (فلفل تند) را به آن اضافه کنید. اگر دوست ندارید طعم تندی داشته باشید میتوانید فلفل تند را حذف کنید.
4.روی کاسه را با پلاستیک بپوشانید و در یخچال نگه دارید. قرار دادن گوجه فرنگی در یخچال طعم ان را تغییر خواهد داد بنابراین اگر میخواهید گوجه فرنگی به آن اضافه کنید بهتر است اینکار را هنگام سر انجام دهید.
مواد جایگزین:
برای اینکه گواکامولی سریعی داشته باشید میتوانید یک چهارم پیمانه سس سالسا را با آووکادوی له شده ترکیب نمایید.
شما میتوانید در گواکامولی خود از آناناس، توت فرنگی و انبه استفاده کنید. سعی کنید همه چیز را تجربه نمایید.
یکی از ساده ترین نوع گواکامولی، استفاده از آووکادو به همراه نمک است.
برای اینکه طعم خوبی به گواکامولی خود بدهید میتوانید از پنیر یا خامه ترش استفاده کنید.
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای سالاد و ترشی
مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.