طرز تهیه سالاد کاهو لایه ای

[ad_1]

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش سالاد و ترشی همراه باشید :

وب سایت ایران کوک: در این مطلب می خواهیم طرز تهیه نوعی سالاد را به شما آموزش دهیم که شبیه سالاد فصل است اما نوع چینش آن متفاوت است. در واقع می خواهیم سالاد را کمی متفاوت تر تزیین کنیم.
 
مواد اولیه:

  • کاهو متوسط 1عدد
  • کرفس خرد شده 1 عدد
  • تخم مرغ آبپز شده سفت 5 عدد
  • نخود فرنگی پخته شده 1 لیوان
  • فلفل دلمه ای خرد شده 1 لیوان
  • ژامبون خرد شده 8 ورق
  • سس مایونز 1و1/2 لیوان
  • شکر 2 قاشق
  • پنیر چدار 150 گرم


طرز تهیه سالاد کاهو لایه ای



طرز تهیه:

1- برگ های کاهو را جدا کنید و بشوئید و آبگیری کنید. سپس آنها را خرد کنید و در انتهای کاسه سالاد بزرگ بریزید. مواد دیگر را به صورت لایه لایه روی کاهو بریزید. مثلا بهتر است لایه ها بدین ترتیب باشند: کرفس، نخود فرنگی، برش های تخم مرغ، فلفل سبز و ژامبون.

2- سس مایونز را با شکر مخلوط کنید و روی سالاد بریزید. برای تزیین در نهایت پنیر چدار را روی سالاد بپاشید.

نکته:
به دلخواه می توانید از پیاز هم در سالاد استفاده کنید.


منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/274332/طرز-تهیه-سالاد-کاهو-لایه-ای


بازدید: 107

شبکه های اجتماعی:



Bookmark and Share

[ad_2]

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای سالاد و ترشی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت را پر کنید
این قسمت را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up