[ad_1]
با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش سالاد و ترشی همراه باشید :
مواد اولیه:
- کاهو متوسط 1عدد
- کرفس خرد شده 1 عدد
- تخم مرغ آبپز شده سفت 5 عدد
- نخود فرنگی پخته شده 1 لیوان
- فلفل دلمه ای خرد شده 1 لیوان
- ژامبون خرد شده 8 ورق
- سس مایونز 1و1/2 لیوان
- شکر 2 قاشق
- پنیر چدار 150 گرم
طرز تهیه:
1- برگ های کاهو را جدا کنید و بشوئید و آبگیری کنید. سپس آنها را خرد کنید و در انتهای کاسه سالاد بزرگ بریزید. مواد دیگر را به صورت لایه لایه روی کاهو بریزید. مثلا بهتر است لایه ها بدین ترتیب باشند: کرفس، نخود فرنگی، برش های تخم مرغ، فلفل سبز و ژامبون.
2- سس مایونز را با شکر مخلوط کنید و روی سالاد بریزید. برای تزیین در نهایت پنیر چدار را روی سالاد بپاشید.
نکته: به دلخواه می توانید از پیاز هم در سالاد استفاده کنید.
منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/274332/طرز-تهیه-سالاد-کاهو-لایه-ای
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای سالاد و ترشی
مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.