طرز تهیه پاستای پروانه ای با سس سبزیجات و میگو

[ad_1]

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :

پخت پاستا با سس سبزیجات و میگو,طرز تهیه پاستا با میگو

پاستای پروانه ای با سس سبزیجات و میگو را امتحان کنید

پاستا یا خمیراک (به ایتالیایی: Pasta) به معنی خمیر، یک اصطلاح عمومی برای گونه‌های مختلف ایتالیایی رشته فرنگی (نودل)، درست شده از خمیر آرد، آب و یا تخم مرغ است. پاستا حدوداً به ۳۵۰ شکل مختلف موجود است. برای آشپزی امروز از نوع پاستای پروانه ای استفاده کرده ایم. طعم آن را با سس سبزیجات و میگو حتما امتحان کنید.

مواد لازم برای پاستای پروانه ای با سس سبزیجات و میگو :

 پاستای پروانه ای 150 گرم
 بادمجان  1 عدد
کدو 1 عدد
 فلفل دلمه ای قرمز  یک چهارم
فلفل دلمه ای زرد یک چهارم
گوجه فرنگی 1 عدد
قارچ 50 گرم
میگوی پاک شده 100 گرم
جعفری به مقدار لازم برای تزئین
پنیر پارمسان به مقدار لازم

طرز تهیه پاستای پروانه ای با سس سبزیجات و میگو :
یک عدد بادمجان، یک عدد کدو، یک چهارم فلفل دلمه ای قرمز، یک چهارم فلفل دلمه ای زرد و یک عدد گوجه فرنگی سفت را  خرد کنید و آماده بگذارید.

50 گرم قارچ  ریز یا قارچ درشت خرد شده هم آماده کنید. 100 گرم میگوی پاک شده هم تهیه کنید و در مقداری روغن یا کره تفت دهید.

سبزیجات را هم  به صورت جداگانه در تابه سرخ کرده و در پایان همه را با هم مخلوط کنید. سس سیر را به این مخلوط اضافه کنید. میگوی سرخ شده را هم در این سس بریزید.

حالا 150 گرم پاستای پروانه ای را در آب بپزید و در ظرف مورد نظر بریزید. مخلوط سبزیجات و میگو را  روی پاستا بریزید.

بعد از تزیین با مقداری جعفری خرد شده، مقداری پنیر پارمسان روی غذا بریزید و سرو کنید.

 

منبع : مجله آشپزی مثبت / bartarinha.ir

[ad_2]

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت را پر کنید
این قسمت را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up