[ad_1]
با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از خواص مواد غذایی همراه باشید :
دانشمندان با انجام تحقیقاتی به فواید بسیار میوه های بنفش رنگ پی بردند و این که …
خوردن میوههای بنفش رنگ میتواند از بسیاری از بیماریهایی که همراه با افزایش سن در انسان به وجود میآیند پیشگیری کند. از جمله این بیماریها میتوان به آلزایمر، بیماریهای قلبی و سرطان اشاره کرد.
خوردن شاهتوت، تمشک و میوههایی مانند آن حتی میتواند در پیشگیری از بیماریهایی مانند اماس یا پارکینسون هم موثر باشد.
محققان دانشگاه منچستر در این باره اعلام کردند مردم بهتر است از پنج سهم میوهای که هر روز باید مصرف کنند یک یا دو سهم آن را به میوههای بنفش رنگ اختصاص دهند.
به نظر میرسد ترکیباتی در این میوههای بنفش رنگ وجود دارد که میتواند اثرات مضر آهن را کاهش دهد. در صورتی که آهن به شکل نادرست وارد سیستم گوارشی بدن شود میتواند به سلولها آسیب وارد کند.
اگرچه ما همیشه در مورد اثرات مثبت مواد معدنی روی سلامت بدن شنیدهایم، اما این ترکیبات فقط زمانی مفید هستند که با دیگر ترکیبات موجود در بدن واکنش دهند. آهنی که این واکنش را به همراه نداشته باشد میتواند اثرات سمی روی بافتهای بدن داشته باشد.
این در حالی است که یک ترکیب به نام پلیفنول که در میوههای بنفش وجود دارد میتواند با آهن واکنش داده و اثرات منفی آن را در بدن از بین ببرد. البته چای سبز هم دارای یک ترکیب مشابه هست و میتواند دارای همین اثرات روی بدن باشد.
حتی شکلات هم میتواند همین فایدهها را داشته باشد و مصرف آن به افرادی که در خطر ابتلا به بیماریهای قلبی هستند توصیه میشود.
پروفسور داگلاس کل در این باره گفت: ما معمولا تصور میکنیم آهن برای بدن ما مفید است اما باید آن را به شکل درست مصرف کنیم. مصرف این ماده به شکلهای نادرست نه تنها سودی برای بدن ندارد بلکه اثرات سمی از خود به جای میگذارد.
منبع:pcparsi.com
منبع:
http://www.beytoote.com/cookery/khavas-ghaza/benefits-fruit-violet.html
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای خواص مواد غذایی
مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.