[ad_1]
با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش سالاد و ترشی همراه باشید :

این سالاد بیشتر در شرق و جنوب شرقی آسیا دیده می شه.البته هر کشوری ادویه های خاص خودش رو داره که ممکنه در کشور ما پیدا نشه بخاطر همین موقع ترجمه دستورها ادویه ها و چاشنی های ایرانی خودمون رو جایگزین کرده و می شه یه سالاد خوشمزه دیگه که ایندفعه این سالاد دیگه هیج جای دنیا پیدا نمی شه .پس لازمه خدمتتون بگم که این سالاد سنگاپوری ورژن ایرانی هست.
مواد لازم :
| نودل برنج | یک سوم بسته 227 گرمی | 
| هویج رنده شده | 1 پیمانه | 
| جوانه ماش | 1 پیمانه | 
| جعفری | 3 ق س | 
| روغن زیتون | 2 ق س | 
| سرکه بالزامیک | 4 ق س | 
| نمک و فلفل | به مقدار لازم | 
طرز تهیه :
برای آماده کردن نودل برنج جهت سالاد ، ابتدا نودل ها رو بطول تقریبی 5 سانتیمتر با قیچی برش بدهید .


بعد بمدت 15-10 دقیقه داخل آبجوش ریخته و سپس آبکش کنید .


هویج رو رنده کرده و به نودل اضافه کنید .
نکته :  بهتره هویج ها بصورت رشته های باریک و بلند دربیاد .

و بعد روغن زیتون …

سرکه بالزامیک ( در صورتیکه سرکه بالزامیک ندارید آبلیمو جایگزین کنید ) …

و سپس جعفری خرد شده …

و درنهایت جوانه ماش رو اضافه کرده و مخلوط کنید …

سالاد سنگاپوری ما آماده هست . بخاطر رشته ای بودن این سالاد بچه ها طرفدار آن هستند.

منبع : baharsite.com
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای سالاد و ترشی
مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.





