سالاد میگوی تایلندی

[ad_1]

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش سالاد و ترشی همراه باشید :

مجله آشپزی مثبت: این سالاد تایلندی یک سالاد نودل است که با میگو و انواع سبزیجات مختلف درست می‌شود. سس منحصر به‌ فرد این سالاد  آن را تبدیل به یک سالاد خوشمزه و خوش‌ طعم کرده است.

سالاد میگوی تایلندی

مواد لازم برای 2 نفر

  • 6 ق س روغن‌زیتون
  • 2 ق س سس سویا
  • 1 ق س شکر قهوه‌ای
  • 3 ق س آب‌لیمو
  • 1 ق س فلفل قرمز ساطوری شده
  • 500 گرم میگو
  • 1 بسته نودل
  • 1 پیمانه دانه سویا بو داده
  • 4 پیمانه کاهوی خرد شده
  •  2  /1 پیمانه گوجه‌فرنگی گیلاسی
  •  2 /1 پیمانه فلفل شیرین خرد شده
  • گشنیز و نعنای خرد شده برای تزیین
  • به میزان لازم نمک و فلفل

طرز تهیه:

1. در یک تابه مقداری روغن‌زیتون بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. میگوها را آغشته به نمک و فلفل کرده، آنها را داخل تابه سرخ کنید. نودل را هم طبق دستور روی بسته آماده کرده و در سبدی بریزیدتا سرد شود.

2. در این میان سس را آماده کنید. در یک کاسه کوچک بقیه روغن‌زیتون را با سس سویا، شکر قهوه‌ای، آب‌لیمو و فلفل قرمز ساطوری شده خوب مخلوط کنید. مقداری نمک و فلفل هم بریزید.

3. در یک کاسه مناسب نودل را بریزید، سپس روی آن کاهوی خرد شده، گوجه‌فرنگی، فلفل خرد شده، دانه‌های سویا و میگوهای سرخ شده را بریزید. مقداری نمک و فلفل هم بزنید. حالا می‌توانید سالاد را با  مقداری گشنیز و نعنا تزیین کرده و با سسی که آماده کرده اید سرو کنید.

یه جور دیگه

شما می‌توانید به جای شکر قهوه‌ای از شکر سفید هم در این سالاد  استفاده کنید.


منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/266094/سالاد-میگوی-تایلندی


بازدید: 90

شبکه های اجتماعی:



Bookmark and Share

[ad_2]

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای سالاد و ترشی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت را پر کنید
این قسمت را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up