[ad_1]
با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش سالاد و ترشی همراه باشید :
مواد لازم برای 2 نفر
- 6 ق س روغنزیتون
- 2 ق س سس سویا
- 1 ق س شکر قهوهای
- 3 ق س آبلیمو
- 1 ق س فلفل قرمز ساطوری شده
- 500 گرم میگو
- 1 بسته نودل
- 1 پیمانه دانه سویا بو داده
- 4 پیمانه کاهوی خرد شده
- 2 /1 پیمانه گوجهفرنگی گیلاسی
- 2 /1 پیمانه فلفل شیرین خرد شده
- گشنیز و نعنای خرد شده برای تزیین
- به میزان لازم نمک و فلفل
طرز تهیه:
1. در یک تابه مقداری روغنزیتون بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. میگوها را آغشته به نمک و فلفل کرده، آنها را داخل تابه سرخ کنید. نودل را هم طبق دستور روی بسته آماده کرده و در سبدی بریزیدتا سرد شود.
2. در این میان سس را آماده کنید. در یک کاسه کوچک بقیه روغنزیتون را با سس سویا، شکر قهوهای، آبلیمو و فلفل قرمز ساطوری شده خوب مخلوط کنید. مقداری نمک و فلفل هم بریزید.
3. در یک کاسه مناسب نودل را بریزید، سپس روی آن کاهوی خرد شده، گوجهفرنگی، فلفل خرد شده، دانههای سویا و میگوهای سرخ شده را بریزید. مقداری نمک و فلفل هم بزنید. حالا میتوانید سالاد را با مقداری گشنیز و نعنا تزیین کرده و با سسی که آماده کرده اید سرو کنید.
یه جور دیگه
شما میتوانید به جای شکر قهوهای از شکر سفید هم در این سالاد استفاده کنید.
منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/266094/سالاد-میگوی-تایلندی
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای سالاد و ترشی
مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.