[ad_1]
با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش سالاد و ترشی همراه باشید :
با این دستور یک سالاد هیجانانگیز درست کنید. سالادی که نظیر آن را در هیچ کجا نخوردهاید. سس این سالاد بسیار خوشمزه و خاص است. ترکیب موادی که در این سالاد استفادهشده، طعم بینظیری به آن داده است آن را از دست ندهید.
مواد لازم برای 3 نفر
- 2 عدد سینه مرغ پخته
- 3 حبه سیر له شده
- یک عدد پیازچه خرد شده
- 3 ق س جعفری خرد شده
- به میزان لازم نمک و فلفل
- 2/1 پیمانه گردوی خرد شده
- 2/1 پیمانه گوجهفرنگی گیلاسی
- به میزان لازم روغن
مواد لازم برای سس
- 2 پیمانه جعفری
- 2 حبه سیر خرد شده
- 2/1 پیمانه گردوی خرد شده
- 4/1 پیمانه روغنزیتون
- 2/1 پیمانه پنیر پارمسان
- 3 ق س سس مایونز
- 3 ق س گوجهفرنگی خشک و خرد شده
- 2 ق س آبلیمو
- به میزان لازم نمک و فلفل
طرز تهیه:
1. در یک تابه مقداری روغن بریزید، آن را روی حرارت قرار دهید و سیر را داخل آن تفت دهید. سینههای مرغ را بهصورت مکعبهای 2 سانتی خردکرده و داخل تابه بریزید تا سرخ شود. پیازچه، جعفری، گردو و مقداری نمک و فلفل هم داخل تابه بریزید. مواد را باهم تفت دهید، سپس تابه را از روی حرارت بردارید.
2. جعفری، سیر، گردو و روغنزیتون را در ظرف غذا ساز بریزید و باهم مخلوط کنید. پنیر را همراه با سس مایونز، گوجهفرنگی خشک، آبلیمو و نمک و فلفل بریزید و دستگاه را روشن کنید تا سس غلیظی آماده شود.
3. سس را داخل کاسه بریزید. حالا مخلوط داخل تابه را داخل کاسه بریزید و مواد را خوب باهم مخلوط کنید. در انتها گوجهفرنگیهایی را که از وسط نصف کردهاید بریزید. سالاد را با مقداری پنیر تزیین کرده، سرو کنید.
منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/266108/سالاد-بخوریم-یا-یک-وعده-غذای-کامل
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای سالاد و ترشی
مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.