[ad_1]
با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :

پاستا با سس مرغ بی نهایت اشتها آور است
رشته های صاف و باریک پاستای نواری اسفناجی که با سس خامه ای گوجه فرنگی و مرغ پوشانیده شده اند، غذایی بی نهایت اشتها آور به نام پاستا با سس مرغ به وجود می آورند.
مواد لازم جهت تهیه پاستا با سس مرغ:
| پاستا نواری سبز تازه | 250 گرم | 
| روغن زیتون | 1 قاشق غذاخوری | 
| برگ های ریز و تازه ریحان بازل جهت تزیین | مقداری | 
مواد لازم جهت تهیه سس گوجه فرنگی :
| روغن زیتون | 2 قاشق غذاخوری | 
| پیاز کوچک خرد شده | 1 عدد | 
| سیر خرد شده | 1 حبه | 
| کنسرو گوجه فرنگی خرد شده | 400 گرم | 
| جعفری تازه خرد شده | 2 قاشق غذاخوری | 
| اورگانو خشک | 1 قاشق چایخوری | 
| برگ بو | 2 عدد | 
| پوره گوجه فرنگی | 2 قاشق غذاخوری | 
| شکر | 1 قاشق چایخوری | 
| نمک و فلفل | به میزان لازم | 
مواد لازم جهت تهیه سس مرغ :
| کره | 4 قاشق غذاخوری | 
| سینه مرغ بدون استخوان رشته ای خرد شده | 400 گرم | 
| مغز بادام پوست کنده | 90 گرم | 
| خامه پرچرب | 300 میلی لیتر | 
| نمک و فلفل | به میزان لازم | 
طرز تهیه پاستا با سس مرغ :
برای تهیه سس گوجه فرنگی، روغن را داخل یک قابلمه، روی حرارت متوسط گرم نمایید. پیاز را به آن اضافه نموده و آنقدر سرخ نمایید تا شفاف شده و سبک گردند. سپس سیر را به آن افزوده و به مدت یک دقیقه تفت دهید. پس از آن جعفری، اورگانو، برگ بو، پوره گوجه فرنگی، شکر، نمک و فلفل را به عنوان چاشنی سس، به مواد اضافه نموده و هم بزنید. این مخلوط را داخل قابلمه بدون درپوش به مدت 15 تا 20 دقیقه با حرارت ملایم بپزید تا حجم آن نصف شود سپس قابلمه را از روی اجاق بردارید و برگ بو را دور بیاندازید.
برای تهیه سس مرغ، کره را به آرامی در یک ماهیتابه روی حرارت ملایم، آب نمایید. سپس مرغ و بادام را به آن اضافه نموده و به مدت 5 تا 6 دقیقه آن ها را مرتب هم بزنید تا مرغ ها کاملا پخته و سرخ شوند.
در همین فاصله، خامه را در تابه ای کوچک روی حرارت کم و به مدت 10 دقیقه بجوشانید تا زمانی که حجم آن تقریبا نصف شود. آن را روی مرغ و بادام ریخته و هم بزنید و برای طعم دار نمودن، به آن نمک و فلفل اضافه نمایید. سپس آن را کنار بگذارید و گرم نگه دارید.
قابلمه ای بزرگ از آب و کمی نمک را به جوش بیاورید، پاستای نواری و روغن زیتون را به آن اضافه نمایید و به مدت 8 تا 10 دقیقه بپزید تا نرم شود. سپس آن را آبکش نموده و به یک بشقاب گرم، منتقل نمایید و سس گوجه فرنگی را با قاشق روی آن ریخته، سس مرغ را وسط آن قرار دهید و با استفاده از برگ های ریحان، پاستا با سس مرغ را تزیین نموده، بلافاصله سرو نمایید.
رشته های صاف و باریک پاستای نواری اسفناجی که با سس خامه ای گوجه فرنگی و مرغ پوشانیده شده اند، غذایی بی نهایت اشتها آور به نام پاستا با سس مرغ به وجود می آورند.

پاستا با سس مرغ غذایی چاق کننده و مناسب افراد لاغر
منبع : avayesalamati.com
      منبع: 
      http://www.beytoote.com/cookery/rejimi-ghaza/chicken-pasta1-sauce1.html
   
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی
مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.





