[ad_1]
با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش سالاد و ترشی همراه باشید :
سالاد ماکارونی را همه خانم ها بلدند درست کنند، حالا میخواهیم کمی مدرن تر عمل کنیم و با تغییراتی یک نوع سالاد پاستای اروپایی تر درست کنیم. البته تغییرات که چه عرض کنم، تقریبا تمامی مواد تشکیل دهنده را تغییر داده ایم. کوبیدیم و از اول ساخته ایم!!
  	
مجله زندگی ایده آل – مهشید امیری: سالاد ماکارونی را همه خانم ها بلدند درست کنند، حالا میخواهیم کمی مدرن تر عمل کنیم و با تغییراتی یک نوع سالاد پاستای اروپایی تر درست کنیم. البته تغییرات که چه عرض کنم، تقریبا تمامی مواد تشکیل دهنده را تغییر داده ایم. کوبیدیم و از اول ساخته ایم!!

مواد لازم:
- لوبیا قرمز پخته شده 1 پیمانه
 - کنسرو ذرت 4/1 پیمانه
 - فلفلدلمهای رنگی خردشده 4/1 پیمانه
 - گوجهفرنگی گیلاسی 4/1 پیمانه
 - پاستا شکلدار آبکش شده 3 پیمانه
 - ریحان تازه خرد شده 4/1 پیمانه
 - آب لیموترش تازه یک عدد
 - پنیرخامهای 2 قاشق سوپخوری
 - فلفلقرمز خرد شده (تند) یک قاشق چایخوری
 - سس چیلی یک قاشق چایخوری
 - ذرت کوچک به میزان لازم
 - زیتون سیاه خردشده 4/1 پیمانه
 - فیلد آناناس خردشده 4/1 پیمانه
 - نمک مقداری
 - مایونز 3 قاشق سوپخوری
 
روش تهیه:
1. لوبیا قرمز را پخته، کنار بگذارید تا کاملا خنک شود. سپس پاستاها را آبکش کنید، روی آنهاآب سرد بگیرید، بعد روغن مایع بریزید و کنار بگذارید تا کاملا خنک شود.
2. فلفل دلمهای و گوجههای گیلاسی را خرد و زیتون سیاهها را نیز حلقه حلقه کنید.
3. حالا کلیه مواد سالاد را با هم مخلوط کنید. پنیرخامهای، مایونز، فلفل قرمز، آب لیموترش و سس چیلی را با هم بزنید تا یکدست شود. سپس به سالاد اضافه و کاملا مخلوط کنید. سالاد را به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید تا کاملا مزهدار شود و در ظرف موردنظر سرو کنید.
      منبع: 
      http://www.bartarinha.ir/fa/news/249175/سالاد-پاستا-با-سس-چیلی
   
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای سالاد و ترشی
مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.





