[ad_1]
با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش سالاد و ترشی همراه باشید :
با درست کردن سالاد باقالا آشنا شوید
مواد لازم برای سالاد باقالا:
ذرت (بلال) | ۴ عدد |
روغن زیتون | ۱ قاشق غذاخوری |
سیر (خرد شده) | ۲ حبه |
باقالا | ۱۰۰ گرم |
فلفل چیلی قرمز (بدون دانه و خرد شده) | ۱ عدد |
ریحان خرد شده | مقداری |
نعناع خرد شده | مقداری |
سرکه | ۱ تا ۲ قاشق چایخوری |
طرز تهیه سالاد باقالا :
یک چاقوی تیز برداشته و ذرت ها را از چوب آن جدا کنید. بعد در یک قابلمه روغن زیتون را گرم کرده و سیر و ذرت را روی حرارت متوسط برای ۵ دقیقه تفت بدهید. یادتان نرود که تمام مدت آن را هم بزنید.
باقالا را داخل قابلمه ریخته و درب آن را بگذارید و اجازه بدهید برای ۴ تا ۵ دقیقه بپزد (گاهی هم بزنید). بعد از اینکه باقالا ها پختند ، قابلمه را از روی حرارت برداشته و فلفل، ریحان، نعناع و سرکه را به آن اضافه کنید.
کمی از سالاد را بچشید تا اگر لازم است به آن نمک یا هر چاشنی دیگری که دوست دارید بزنید.
منبع : novinzi.com
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای سالاد و ترشی
مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.