[ad_1]
با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :
مواد لازم:
- فیله ماهی سالمون بدون پوست: 450 گرم
- سویا سس شیرین: 2 قاشق غذا خوری
- سس کچاپ گوجه فرنگی: 2 قاشق غذا خوری
- شکر قهوه ای: 1 قاشق غذا خوری
- سیر له شده: 1 حبه
- روغن ذرت: 4 قاشق غذاخوری
- تره فرنگی: 450 گرم
- فلفل قرمز چیلی ریز خرد شده: برای تزئین به مقدار لازم
طرز تهیه:
1-با استفاده از یک چاقوی تیز فیله ماهی سالمون را به قطعات کم عرض بریده و در ظرف کم عمق غیر فلزی قرار دهید. سپس سویا سس شیرین، سس کچاپ گوجه فرنگی، شکر و سیر را با هم مخلوط کنید. مخلوط سس بدست آمده را روی ماهی ها ریخته و کاملا هم بزنید و حدود سی دقیقه کنار بگذارید تا به خورد ماهی برود.
2-در همین فاصله سه قاشق غذاخوری روغن ذرت را در یک ظرف دیگر حرارت دهید. تره فرنگی را به ظرف اضافه کرده و روی حرارت زیاد به مدت ده دقیقه تفت دهید تا ترد و برشته شوند.
3-با یک کف گیر سوراخ دار تره فرنگی ها را با دقت از ظرف بیرون آورید و داخل ظرف مخصوص پذیرایی قرار دهید. مابقی روغن را به ظرف اضافه نمایید. ماهی و سس را درون روغن ریخته و به مدت دو دقیقه آن ها را بپزید.
4-ماهی های پخته را بر روی تره فرنگی های داخل ظرف پذیرایی قرار دهید. غذا را با فلفل قرمز خرد شده تزیین کرده و بالافاصله میل نمائید.
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی
مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.