[ad_1]
با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :
در طرز تهیه ظرف داغ سبزیجات, سبزیجات مختلفی در زیر لایه ای از سیب زمینی که با پنیر پوشیده شده, طبخ می شوند تا زمانی که رنگ آن طلایی و کاملا برشته شود.
مواد لازم:
- سیب زمینی بزرگ , نازک ورقه شده : 2 عدد
 - روغن نباتی : 2 قاشق غذاخوری
 - پیاز قرمز , نصف و خلال شده : 1 عدد
 - تره فرنگی , حلقه شده : 1 عدد
 - سیر , له شده : 2 حبه
 - هویج , درشت خرد شده : 1 عدد
 - گلچه های کوچک کلم بروکلی : 100 گرم
 - گلچه های کوچک گل کلم : 100 گرم
 - شلغم کوچک , 4 قاچ شده : 2 عدد
 - آرد سفید ساده : 1 قاشق غذاخوری
 - عصاره سبزیجات : 700 میلی لیتر
 - سرکه سیب : 150 میلی لیتر
 - سیب , دانه گرفته و ورقه شده : 1 عدد
 - مریم گلی خرد شده : 2 قاشق غذاخوری
 - فلفل قرمز : مقدار کمی
 - پنیر چدار رنده شده : 50 گرم
 - نمک : به میزان لازم
 - فلفل : به میزان لازم
 

طرز تهیه :
1. ورقه های سیب زمینی را در یک قابلمه آب جوش به مدت 10 دقیقه بپزید . آبکش نمایید و کنار بگذارید .
2. روغن را در قابلمه داغ نمایید. پیاز , تره فرنگی و سیر را اضافه نموده و به مدت 2 تا 3 دقیقه تفت داده و گاهی هم بزنید .
3. آرد را اضافه نموده و به مدت یک دقیقه بپزید. عصاره سبزیجات و سرکه سیب را به آرامی اضافه نمایید و بگذارید به جوش بیایند . سیب , مریم گلی و فلفل قرمز بیافزایید. ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و سبزیجات را در ظرف نیمه گود مخصوص فر قرار دهید .
4. ورقه های سیب زمینی را روی مخلوط سبزیجات بچینید.
5. پنیر چدار را روی ورقه های سیب زمینی بپاشید و در فری که از قبل گرم شده روی حرارت 190 درجه سانتیگراد یا 375 درجه فارنهایت و یا عدد 5 فرهای گازی به مدت 30 تا 35 دقیقه بپزید تا سیب زمینی ها طلایی رنگ شده و لبه های آن ها برشته شوند . ظرف داغ سبزیجات را بلافاصله سرو نمایید.
      منبع: 
      http://www.bartarinha.ir/fa/news/326359/طرز-تهیه-ظرف-داغ-سبزیجات
   
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی
مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.





