[ad_1]
با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :
روش های پخت دلمه برگ مو
مواد لازم برای دلمه برگ مو : برای ۴ نفر
برگ مو تازه | ۳۰۰ گرم |
گوشت گوساله | ۴۰۰ گرم |
سبزی دلمه(جعفری،گشنیز،شوید،نعنا،مرزه،پیازچه و ریحان) | ۲۵۰ گرم |
ماست | ۳ لیوان |
لپه یا باقلا سبز | ۱۵۰ گرم |
پیاز متوسط | ۳ عدد |
برنج | ۳ پیمانه |
نمک، فلفل و زردچوبه | به مقدار لازم |
روغن | به مقدار لازم |
طرز تهیه دلمه برگ مو :
برنج را پس از شستشو، با ماست می خیسانیم، به این ترتیب که ماست را با چنگال زده و با یک لیوان آب مخلوط می کنیم و روی برنج می ریزیم،می گذاریم ۲ ساعت بماند.
پیازها را خرد کرده و تفت می دهیم، و سپس گوشت را که به فرم ریز خرد کرده ایم به آن افزوده و به تفت ادامه می دهیم.
نمک و فلفل و زردچوبه را به مخلوط می افزاییم.
بعد از سرد شدن، این مخلوط را به برنج و ماست اضافه می کنیم.
لپه یا باقلا را هم می پزیم و پس از سرد شدن به بقیه مواد می افزاییم.
در آخر هم سبزی ها را که شسته و خرد کرده ایم به مواد می افزاییم.
مواد حاصل را در برگ مو می پیچیم، به این ترتیب که هر برگ را به سمت پشت آن قرار داده و حدود ۲ قاشق از مواد را در آن می ریزیم و بعد می پیچیم.
بعد از پیچیدن تمام برگ موها، کف قابلمه ای را برگ مو یا برگ کاهو قرار می دهیم، و دلمه ها را در آن می چینیم.
در نهایت می گذاریم تا دلمه ها مانند پلو دم بکشند (حدود ۲ ساعت)
بعد از پخت می توانیم مقداری کره آب کرده روی دلمه ها ریخته و در ظرف مورد نظر بچینیم.
منبع : ashpaziasan.ir
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی
مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.