[ad_1]
با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :

غذايی كه امروز قرار است آموزش دهيم، يك نوع خوراك مرغ تايلندی است. اين غذا سرشار از ويتامين است و مناسب افرادی است كه از رژيم كمچرب استفاده میكنند.
مواد لازم :
| پوست لیمو ترش (رنده شده) | یك عدد | 
| زنجبیل تازه ( رنده شده) | یك قاشق مرباخوری | 
| سیر | یك حبه بزرگ | 
| روغن مایع | 2 قاشق سوپخوری | 
| سینه مرغ ورقه شده | 250 گرم | 
| فلفل دلمهای قرمز | نصف یك عدد | 
| فلفل دلمهای سبز | نصف یك عدد | 
| پیازچه خرد شده | 4 عدد | 
| هویج متوسط خلال شده | 2 عدد | 
| لوبیا سبز خرد شده | 115 گرم | 
| بادام پودر شده | 25 گرم | 
| سس سویا | یك قاشق سوپ خوری | 
| شكر | كمی | 
| فلفل سیاه و نمك | به مقدار لازم | 
| گشنیز تازه | به مقدار لازم | 
طرز تهیه :
سیر و زنجبیل را پوست میگیریم و خرد میكنیم. روغن را در ماهیتابه میریزیم و داغ میكنیم. زنجبیل، سیر و رنده پوست لیمو را 30 ثانیه روی حرارت زیاد تفت میدهیم. سپس سینه مرغ را به صورت نازك ورقه میكنیم و به آن اضافه میكنیم و 2 دقیقه تفت میدهیم. در مرحله بعد، همه سبزیجات را اضافه میكنیم، 10 دقیقه میگذاریم روی حرارت بماند تا سبزیجات و سینه مرغ كمی بپزند.پودر بادام، سس سویا، شكر، نمك و فلفل را اضافه میكنیم و دو سه دقیقه دیگر روی حرارت نگه میداریم. بعد از این مدت، غذا آماده خوردن است.
این غذا را میتوان با برنج نیز سرو كرد.
نكات تغذیهای :
1 – سبزیجات مختلفی كه در تهیه این غذا به كار رفتهاند، منبع خوبی از فیبر غذایی هستند كه باعث كاهش چربی خون میشوند.
2 – استفاده از روغن مایع به جای روغن جامد كه دارای اسیدهای چرب غیراشباع است، از نكات مثبت تهیه این غذای كم چربی است.
3 – استفاده از گوشت سفید به جای گوشت قرمز كه چربی كمتری دارد، آن را به یك غذای مفید تبدیل میكند.
منبع : jamejamonline.ir
      منبع: 
      http://www.beytoote.com/cookery/rejimi-ghaza/tasty-recipe1-seniors.html
   
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی
مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.





