[ad_1]
با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :
غذایی که امروز قرار است آموزش دهیم، یک نوع خوراک مرغ تایلندی است. این غذا سرشار از ویتامین است و مناسب افرادی است که از رژیم کمچرب استفاده میکنند.
مواد لازم :
پوست لیمو ترش (رنده شده) | یک عدد |
زنجبیل تازه ( رنده شده) | یک قاشق مرباخوری |
سیر | یک حبه بزرگ |
روغن مایع | 2 قاشق سوپخوری |
سینه مرغ ورقه شده | 250 گرم |
فلفل دلمهای قرمز | نصف یک عدد |
فلفل دلمهای سبز | نصف یک عدد |
پیازچه خرد شده | 4 عدد |
هویج متوسط خلال شده | 2 عدد |
لوبیا سبز خرد شده | 115 گرم |
بادام پودر شده | 25 گرم |
سس سویا | یک قاشق سوپ خوری |
شکر | کمی |
فلفل سیاه و نمک | به مقدار لازم |
گشنیز تازه | به مقدار لازم |
طرز تهیه :
سیر و زنجبیل را پوست میگیریم و خرد میکنیم. روغن را در ماهیتابه میریزیم و داغ میکنیم. زنجبیل، سیر و رنده پوست لیمو را 30 ثانیه روی حرارت زیاد تفت میدهیم. سپس سینه مرغ را به صورت نازک ورقه میکنیم و به آن اضافه میکنیم و 2 دقیقه تفت میدهیم. در مرحله بعد، همه سبزیجات را اضافه میکنیم، 10 دقیقه میگذاریم روی حرارت بماند تا سبزیجات و سینه مرغ کمی بپزند.پودر بادام، سس سویا، شکر، نمک و فلفل را اضافه میکنیم و دو سه دقیقه دیگر روی حرارت نگه میداریم. بعد از این مدت، غذا آماده خوردن است.
این غذا را میتوان با برنج نیز سرو کرد.
نکات تغذیهای :
1 – سبزیجات مختلفی که در تهیه این غذا به کار رفتهاند، منبع خوبی از فیبر غذایی هستند که باعث کاهش چربی خون میشوند.
2 – استفاده از روغن مایع به جای روغن جامد که دارای اسیدهای چرب غیراشباع است، از نکات مثبت تهیه این غذای کم چربی است.
3 – استفاده از گوشت سفید به جای گوشت قرمز که چربی کمتری دارد، آن را به یک غذای مفید تبدیل میکند.
منبع : jamejamonline.ir
منبع:
http://www.beytoote.com/cookery/rejimi-ghaza/tasty-recipe1-seniors.html
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی
مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.