[ad_1]
با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :
رولت مرغ و سبزیجات
سینه مرغ 3 عدد . کالباس گوشت 300 گرم . پنیر پیتزا ورقه ای 6 عدد
فلفل دلمه ای سبز یا زرد 1 عدد . فلفل دلمه ای قرمز 1 عدد . نمک و فلفل مقدار لازم
سینه های مرغ را بکوبید تا پهن شود ، کمی نمک و فلفل روی فیله های مرغ ها بپاشید و چند ورق کالباس روی ان قرار دهید سپس روی کالباس را با 2 ورقه پنیر بپوشانید.
فلفل های دلمه ای را بصورت طولی برش بزنید سپس مقداری فلفل دلمه ای قرمز را در قسمت پایینی و روی پنیرها قرار دهید ، فلفل دلمه ای سبز را نیز روی فلفل های قرمز قرار دهید.
از قسمت پایینی که فلفل ها را قرار داده اید فیله مرغ را رول کنید ( لوله کنید ) و با خلال چوبی دو طرف مرغ را بهم متصل نمائید ، دو سر رولت ها را نیز با خلال چوب خوب ببندید.
کف سینی فر یا ظرف مورد نظرتان را کاغذ روغنی بیندازید یا با روغن چرب کنید سپس سینه های مرغ رول شده را روی ان بچینید ، روی رول های مرغ را با برس مقداری روغن زیتون یا مایع بزنید.
سینی را داخل فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 30 دقیقه قرار دهید تا رولت های مرغ بپزند ، پس از پخت رولت های مرغ را از فر خارج کنید و برش بزنید و بهمراه سس و سالاد دلخواه سرو کنید.
نکته ها : میتوانید از سبزیجات دیگری مانند قارچ ، زیتون ، هویج ، کرفس و … نیز استفاده کنید ، استفاده از کالباس نیز سلیقه ای میباشد.
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی
مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.