[ad_1]
با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :

مواد لازم :
| پیاز درشت | 2 تا 3 عدد | 
| بادمجان متوسط | 5 تا 6 عدد | 
| کدوی متوسط | 3 تا 4 عدد | 
| گوجه فرنگی درشت | 5 تا 6 عدد | 
| فلفل سبز دلمه ای | 2 تا 3 عدد | 
| سیر | 2 تا 3 پره | 
| سبزی معطر(نعناع ، ترخان و جعفری) | یک دسته کوچک | 
| روغن زیتون | 150 گرم (یک پیمانه سرخالی) | 
| نمک | به مقدار کم | 
به جای فلفل سبز دلمه ای می توانید از فلفل سبز کوچک که تند نباشد در حدود 150 گرم نیز مصرف کنید.
طرز تهیه :
پیاز را خلال و در روغن سرخ می کنیم تا کمی طلایی شود ، سپس سیر را می کوبیم و داخل پیاز میریزیم و بهم میزنیم ، آنگاه فلفل را به صورت حلقه یا ریز خرد می کنیم و با پیاز و سیر تفت می دهیم بعد بادمجان و کدو را به حلقه های نازک می بریم و به پیاز اضافه می کنیم و گوجه فرنگی را نیز خرد می کنیم و داخل ظرف می ریزیم و کمی نمک می زنیم و دسته سبزی معطر را نیز داخل ظرف قرار می دهیم ، حرارت را ملایم می کنیم تا تمام مواد بپزد و آب آن کشیده شود بعد دسته سبزی را بر می داریم و راتاتوی را در ظرف می کشیم . بهتر است روی گوجه فرنگی ها آب جوش بریزیم و پوست آنرا بگیریم و بعد مصرف کنیم . باید دقت کرد تمام مواد پخته شود ولی زیاد له نگردد.
منبع : groohashpazi.blogfa.com
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی
مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.





