با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از دانستنیهای علمی و فناوری همراه باشید :
یک کارشناس تغذیه، علائم و مشخصات انواع ظروف بهداشتی یکبار مصرف را اعلام کرد.
معمار کارشناس غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: مصرف کنندگان باید به علامات اختصاری مانند PE ،PP یا PS که در کف ظروف حک شده است، توجه کنند.
وی در ادمه گفت: این علائم نشان دهنده این است که :
اولا تولید کننده ظروف سعی در اطلاع رسانی به مصرف کننده از نظر نوع کاربرد ظروف دارد.
ثانیا هر یک از این علائم نشانگر نوع مصرف و کاربرد ظروف یکبار مصرف است.
این کارشناس آزمایشگاه در ادامه انواع ظروف یکبار مصرف و کاربرد آنها گفت :
ظروف پلی اتیلنی (PE) سفید رنگ برای بسته بندی و نگهداری روغن، سرکه و محصولات لبنی (شیر و دوغ) و مواد غذایی با حرارت بالا و مرطوب مناسب است.
بر اساس این گزارش، استفاده از ظروف پلی پروپیلنی (PP) سفید رنگ برای بسته بندی محصولات لبنی ( ماست، خامه، پنیر ) و همچنین زیتون و مواد غذایی با حرارت بالا و مرطوب بلامانع بوده و اخیرا در جهان به جای لیوانهای یکبار مصرف شفاف از لیوانهای پلی پروپیلنی استفاده میشود.
وی در ادامه افزود: ظروف پلی استایرنی شفاف که به نام(GPPS) نیز معروف است برای تولید لیوان و ظروف یکبار مصرف فقط برای مواد غذایی در دمای معمولی توصیه میشود ولی نمیتوان از آن برای نوشیدنیهای داغ (چای، شیرکاکائو و قهوه ) و مواد غذائی با حرارت بالا استفاده کرد.
معمار در خصوص ظروف پلی استایرنی شفاف خاطر نشان کرد: از گرم کردن مواد غذایی در این ظروف در مایکروفر خودداری شود.
همچنین ظروف پلی استایرن کریستال برای بسته بندی روغنهای خوراکی، مارگارین و تمامی محصولاتی که لایه خارجی آنها چربی بوده و در تماس با بسته بندی است، ممنوع است.
این کارشناس آزمایشگاه در ادامه گفت: ظروف پلی استایرنی فوم دار (EPS) و ظروف پلی استایرنی سفید رنگ (HIPS) نباید برای بسته بندی آن دسته از مواد غذایی (خوراکی و آشامیدنی ) که در زمان پرشدن، نگهداری یا مصرف دما بالاتر از 65 درجه سانتی گراد دارند، استفاده شود.
منبع :bornanews.ir
منبع:
http://www.beytoote.com/scientific/midanid/meaning-signs-disposable-containers.html
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای علم و فناوری
مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.