[ad_1]
با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :

نحوه پخت دلمه برگ مو بدون گوشت
مواد لازم برای دلمه برگ مو بدون گوشت :
| برگ مو | ۵۰۰ گرم | 
| روغن زیتون | ۰.۷۵ فنجان | 
| کشمش | ۰.۲۵ فنجان | 
| پیاز | ۳ فنجان | 
| آب | ۰.۵ فنجان | 
| فلفل فرنگی شیرین | ۰.۵ قاشق مرباخوری | 
| فلفل سیاه | ۰.۵ قاشق مرباخوری | 
| شوید یا شبت | ۰.۷۵ فنجان | 
| جعفری ساطوری شده | ۰.۷۵ فنجان | 
| برنج | ۰.۲۵ فنجان | 
| نمک | ۰.۲۵ فنجان | 
طرز تهیه دلمه برگ مو بدون گوشت :
برای پخت دلمه برگ مو بدون گوشت ابتدا نیم فنجان روغن را در دیگچه آب کرده پیاز و برنج را مخلوطش نموده و بگذارید مدت ۱۵ دقیقه روی آتش ملایم سرخ شود و مرتب آن را هم بزنید. سپس کشمش، شبت، نمک و فلفل سیاه و شیرین میان کوبیده را مخلوط کرده داخل قابلمه بگذارید و آن را به مدت ۲۰ دقیقه روی آتش خیلی ملایم بپزید، مدام مواظب باشید که نسوزد.
سپس مخلوط فوق را در چهل دانه برگ مو طبق معمول بپیچید و آن گاه آن را در قابلمه روی هم گذاشته روی آن آب لیموترش و آب گوجه فرنگی بریزید و روی آتش ملایم ۱ تا ۴ ساعت بپزید.
منبع : ashpaziasan.ir
      منبع: 
      http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/gelatine3-leaves-withoutmeat1.html
   
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی
مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.





