[ad_1]
با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :

برای اینکه آش ماسووا سریعتر آماده شود، می توانید از کنسرو نخود استفاده کنید
مواد لازم برای آش ماسووا برای 3 نفر:
| بلغور گندم | 100 گرم | 
| برنج نیم دانه | 100 گرم | 
| 
 اسفناج  | 
100 گرم | 
| پیاز | 2 عدد | 
| نخود پخته | 150 گرم | 
| کشک | یک پیمانه سرخالی | 
| نمک و فلفل | به اندازه لازم | 
| جعفری تازه | برای تزیین | 
| پونه خشک | برای تزیین | 
طرز تهیه آش ماسووا :
ابتدا بلغور و برنج را میگذاریم کاملا بپزد. سپس نخود پخته، اسفناج را بعد از شستن به صورت درشت خرد کنید. پیاز را هم خرد کنید و کناری بگذارید. قابلمه ای آماده کنید و کمی روغن در آن بریزید و روی اجاق قرار دهید تا داغ شود سپس اول پیاز را در روغن تفت دهید. بعد از این که پیاز تغییر رنگ پیدا کرد، اسفناج را اضافه کنید و تفت دهید. برنج و بلغور را همراه با مقداری آب جوشیده  اضافه کنید.
بعد از پخت مواد، کشک را اضافه کرده، نمک و فلفل را هم اندازه میکنیم و می گذاریم آش 5 دقیقه با شعله کم جا بیفتد. سپس آن را کشیده، پونه خشک بپاشید و با جعفری تزیین کنید.
نکته برای پخت آش ماسووا :
برای این که این آش با سرعت بیشتری آماده شود، از نخود کنسرو شده، استفاده کنید.
منبع : مجله آشپزی مثبت / bartarinha.ir
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی
مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.





