طرز تهیه آش ماسووا غذای محلی جنوبی ها

[ad_1]

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :

نحوه پخت آش ماسووا, درست کردن آش ماسووا

برای اینکه آش ماسووا سریعتر آماده شود، می توانید از کنسرو نخود استفاده کنید

مواد لازم برای آش ماسووا برای 3 نفر:

بلغور گندم  100 گرم
 برنج نیم دانه 100 گرم

 اسفناج

 100 گرم
 پیاز2 عدد
نخود پخته150 گرم
کشکیک پیمانه سرخالی
نمک و فلفلبه اندازه لازم
جعفری تازهبرای تزیین
پونه خشکبرای تزیین

طرز تهیه آش ماسووا :
ابتدا بلغور و برنج را می‌گذاریم کاملا بپزد. سپس نخود پخته، اسفناج را بعد از شستن به صورت درشت خرد کنید. پیاز را هم خرد کنید و کناری بگذارید. قابلمه ای آماده کنید و کمی روغن در آن بریزید و روی اجاق قرار دهید تا داغ شود سپس اول پیاز را در روغن تفت دهید. بعد از این که پیاز تغییر رنگ پیدا کرد، اسفناج را اضافه کنید و تفت دهید. برنج و بلغور را همراه با مقداری آب جوشیده  اضافه کنید.

بعد از پخت مواد، کشک را اضافه کرده، نمک و فلفل را هم اندازه می‌کنیم و می گذاریم آش 5 دقیقه با شعله کم جا بیفتد. سپس آن را کشیده، پونه خشک بپاشید و با جعفری تزیین کنید.

نکته برای پخت آش ماسووا :
برای این که این آش با سرعت بیشتری آماده شود، از نخود کنسرو شده، استفاده کنید.

 

منبع : مجله آشپزی مثبت / bartarinha.ir

[ad_2]

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت را پر کنید
این قسمت را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up