با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :
وب سایت سوران: نان شکم پر یکی از پیش غذاهایی است که برای میهمانی های رسمی بسیار مناسب است. این بار نان شکم پر را با خمیر جادویی درست کرده و میهمانان را سورپرایز کنید.
- گوشت چرخ کرده :150 گرم
- رب گوجه یک قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل به میزان لازم
- قارچ خردشده: 4 تا 5 عدد،
- جعفری خرد شده 3 قاشق غذاخوری
- پیازداغ :2قاشق غذاخوری
- روغن : یک قاشق غذاخوری
- زرده تخم مرغ یک عدد
- کره آب شده 2 قاشق
- ذرت و نخود پخته شده نصف فنجان
طرز تهیه خمیر جادویی:
1.پودر خمیر مایه و شکر را با چند قاشق شیر گرم مخلوط کنید و چند دقیقه صبر کنید تا عمل آمده و پف کند.
2.سپس بقیه شکر، نمک، تخممرغ و روغن را در ظرفی بریزید و خوب مخلوط کنید. خمیر مایه آماده شده را با مقداری آرد مخلوط کنید و به مواد خمیر اضافه کنید.
3.آرد را کمکم اضافه کنید و با دست خمیر را مخلوط و ورز دهید. خمیر را درون پاکت پلاستیکی بگذارید و یکونیم ساعت به آن استراحت دهید تا پف کرده و حجم آن دو برابر شود.
4.این خمیر را میتوانید تا چند روز در یخچال نگه دارید و چون سبک و لطیف است میتوان با آن انواع غذاها مانند پیراشکی، نان پیتزا، نان شکمپر، انواع کلوچه و نان فانتزی تهیه کنید.
طرز تهیه نان شکم پر:
1.پیازداغ را در ماهیتابه بریزید و کمی روغن به آن اضافه کنید و گوشت را در آن تفت دهید. بعد به ترتیب ربگوجه، قارچ، ذرت، نمک، فلفل و جعفری را افزوده و مخلوط کنید.
2.از خمیر جادویی دو تکه به اندازه یک نارنگی بردارید و روی سطح صاف را آرد بپاشید و با وردنه خمیرها را جدا به قطر چند میلیمتر باز کنید و کف یک قالب را کمی چرب کنید و یکی از خمیرهای باز شده را کف قالب جای دهید.
3.مواد سرخ شده را روی سطح آن بریزید و خمیر باز شده دیگر را روی مواد پهن کنید و اطراف دو لایه خمیرها را با دست به هم بچسبانید و کره آب شده را روی آن بریزید و با زرده تخممرغ و کنجد روی آن را کاملا بپوشانید.
4.فر را از قبل گرم کنید و قالب را در فر قرار دهید. حرارت لازم 180 درجه سانتیگراد و مدت زمان پخت نیم ساعت است.
منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/319766/طرز-تهیه-نان-شکم-پُر-با-خمیر-جادویی
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی
مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.