20 دستور غذا با نخود سبز که باید امتحان کنید (1)

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :

مجله آشپزی مثبت: بهار که می شود اولین سبزی هایی که سفره های زمستانی ما را سبز می کند باقلا و نخود سبز است . قدیم ها از نخود سبز فقط در سالاد الویه استفاده می شد، غافل از اینکه  با نخود سبز صدها  غذا ی متفاوت و خوشمزه می توان پخت که در اینجا 20 تای آنها را آموزش داده ایم. بپزید و سفره بهاری تان را سبز کنید.فقط یادتان باشد که مواد لازم همه این دستورها برای چهار نفر ارائه شده است.

1. کوکوی نخودفرنگی

نخودی‌های سبزقبا (1)

250 گرم نخود را در آب جوش بپزید. نخودهای پخته را با چنگال یا غذاساز له کنید و در ظرفی با نصف پیمانه آرد و یک سوم پیمانه پنیر پارمسان رنده شده مخلوط کنید. در این مخلوط یک عدد تخم‌مرغ بشکنید و با نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده مزه‌دار کنید. یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر و یک قاشق شیر هم به مواد افزوده، حسابی هم بزنید. حالا در یک تابه کمی روغن داغ کنید. با یک قاشق از مایه کوکو بردارید و در روغن بریزید. هر دو طرف کوکو را تا طلایی شدن تفت دهید و بعد همراه سالاد یا سبزیجات سرو کنید.


2. پاستا با گوشت و نخود خامه‌ای

20 دستور غذا با نخودی‌ های سبزقبا (1)


دو حبه سیر را در کمی روغن زیتون در تابه‌ای روی حرارت متوسط  تفت دهید. 250 گرم گوشت چرخ‌شده را به آنها اضافه کنید و خوب سرخ کنید. در این فاصله 250 گرم نخودسبز تازه را آب‌پز کنید. نخودها را به گوشت چرخ شده اضافه کنید و کمی نمک و فلفل هم بیفزایید. حالا بعد از کم کردن حرارت، کم‌کم یک و نیم پیمانه خامه و کمی هم کره اضافه کنید و مواد را هم بزنید. اگرغذای چرب دوست دارید می‌توانید خامه را بیشتر کنید. این مایه را با پاستای فرمی پخته مخلوط  و سرو کنید.


3. برنج مخلوط چینی با مرغ و نخود

یک پیاز را نگینی خرد کنید و در تابه‌‌ای گود، مانند وک با یک قاشق روغن کنجد تفت دهید. دوعدد هویج نگینی خرد شده، 250 گرم نخودسبز آب‌پز شده و یک فلفل دلمه‌ای قرمز نگینی خرد شده را هم به تابه اضافه کنید و تفت دهید. 400 گرم فیله یا مرغ پخته را هم نگینی اما درشت خرد کنید. حالا مرغ را هم به تابه بیفزایید و همراه پیاز سرخ کنید. 2 قاشق سوپخوری سس سویا و کمی نمک و فلفل هم بیفزایید. در آخر سه پیمانه برنج پخته را هم اضافه کنید. بعد از مخلوط شدن مواد و خوب سرخ شدن‌شان غذا را سرو کنید.
 

4. سالاد نخودسبز و چدار

نخودی‌های سبزقبا (1)

نیم کیلو نخودفرنگی را در آب جوش بپزید. آنها را در کاسه‌ای بریزید. یک عدد فلفل‌دلمه‌ای قرمز را نگینی خرد کرده، به آنها اضافه کنید. یک عدد پیاز را هم نگینی خرد کنید و به همراه چهار ورق ژامبون خرد شده به سالاد اضافه کنید. نصف پیمانه پنیر چدار تازه را رنده کنید یا اگر از نوع ورقه‌ای دارید 4 ورق از آنها را خلال کنید و به سالاد اضافه کنید. این سالاد را با سس دلخواه مخلوط و بلافاصله سرو کنید.


5. پنه با سوسیس دودی و نخودسبز

فر را با حرارت 375 درجه فارنهایت معادل 180 درجه سانتی‌گراد روشن کنید. ۵۰۰ گرم سوسیس دودی را حلقه‌ای ببرید، آنها را در تابه‌ای با کمی روغن داغ بریزید و سرخ کنید. یک بسته 400 گرمی پاستای پنه را به روش معمول در آب جوش بریزید و بعد از نرم شدن آبکش کنید.

یک پیمانه  و نیم نخود سبز را هم آب‌پز کنید. یک پیمانه پیاز حلقه‌ای را که بی‌روغن تفت داده شده و سبک شده آماده کنید. در نهایت به یکی، دو پیمانه سس سفید هم نیاز دارید. همه مواد را با یک پیمانه پنیر موتزارلا مخلوط  و در ظرفی بزرگ و مناسب فر بریزید. نصف پیمانه پنیر چدار رنده شده هم روی آنها بریزید و ظرف را به مدت 45 دقیقه حرارت دهید تا غذا آماده شود.


6. ماکاموله نخودسبز

یک پیمانه نخودسبز خوب پخته شده را با نصف پیمانه پیاز ریز خرد شده ، کمی نمک ، فلفل و نوک قاشق پودر زیره مخلوط کنید. با افزودن یک حبه سیر بزرگ له شده، یک قاشق روغن زیتون و یک قاشق آب لیموی تازه مواد را مزه دار کنید. این دیپ را می‌توانید با چیپس،‌ نان برشته، بیسکویت کراکر نمکی یا خلال سبزیجات تازه چون کدو،‌ کرفس،‌هویج و فلفل دلمه‌ای سرو کنید.


7. سالاد سیب‌زمینی روسی

20 دستور غذا با نخودی‌ های سبزقبا (1)


سه عدد سیب‌زمینی بزرگ را آب‌پز کرده،به صورت نگینی درشت خرد کنید. سه عدد تخم‌مرغ را هم آب‌پز و نگینی کنید. یک پیمانه نخود سبز را هم بپزید و همه مواد را با نصف پیمانه پیازچه ریز شده، یک پیمانه مرغ پخته نگینی و دو سوم پیمانه خیار شور ریز شده مخلوط کنید. بعد از اضافه کردن یک پیمانه سس مایونز، نمک و فلفل، مواد را مخلوط کنید و در یخچال بگذارید. بعد از نیم ساعت سالاد قابل سرو است.


8. پستوی نخودسبز

نخودی‌های سبزقبا (1)

نیم کیلو نخودسبز را آب‌پز کنید. یک پیمانه برگ نعنا و 2 حبه سیر را در غذاساز بریزید و له کنید. نخودهای پخته را هم به همراه 2 قاشق روغن زیتون و 1 قاشق آب لیموی تازه به غذاساز اضافه کنید تا هم نخودها پوره شوند و هم همه مواد به صورت یکدست و منسجم با هم ترکیب شوند. نمک و فلفل هم یادتان نرود. این سس خوشرنگ و خوش طعم را هم با پاستای پنه و هم با برش‌های نان فرانسوی برشته می‌توانید سرو کنید.


9. ساندویچ نخودسبز و پیازچه

نخودی‌های سبزقبا (1)

برای درست کردن این ساندویچ‌ها به 8 برش نان تست ساده یا سبوس‌دار احتیاج دارید. آنها را روی شعله پخش کن یا در تستر برشته کنید و کناری بگذارید. دوپیمانه نخودسبز پخته را له کنید و در ظرفی بریزید. یک چهارم پیمانه پیازچه ریز شده را با کمی نمک و فلفل به نخود سبز له شده  افزوده و خوب هم بزنید.

سه قاشق مایونز کم چرب و یک قاشق پودر پنیر پارمسان به مواد افزوده و مخلوط کنید. چهار برش نان برشته را کنار هم در یک سینی بچینید. مایه ساندویچ‌ها را به چهار قسمت تقسیم کنید و روی هر برش یک قسمت از مایه را بگذارید. کمی آنها را پخش کنید و روی‌شان را با برش‌های نازک گوجه‌فرنگی بپوشانید. لایه دیگر نان ها را روی آنها گذاشته ، ساندویچ‌ها را سرو کنید.
 


10. فلافل نخودسبز

نخودی‌های سبزقبا (1)

نصف پیمانه آرد سفید را با دو قاشق آرد نخودچی، دو قاشق چایخوری بیکینگ‌پودر و نوک قاشق چایخوری فلفل قرمز در کاسه‌ای بریزید و مخلوط کنید. سه پیمانه نخودسبز را آب‌پز کنید اما خیلی نرم نشوند. یک پیاز کوچک، دو حبه سیر، یک پیمانه برگ نعنا،‌ نصف پیمانه برگ جعفری و نصف پیمانه گشنیز را در غذاساز بریزید و له کنید.

 یک قاشق سوپخوری تخم گشنیز خرد شده و دو قاشق زیره پودر شده و نصف قاشق چایخوری رنده پوست لیمو را به همراه نمک و نخودهای پخته به مواد داخل غذاساز بیفزایید و به شکل پوره در آورید. حالا این مواد را به کاسه آردها افزوده و خوب با هم مخلوط کنید تا مایه‌ای سفت و به هم چسبیده داشته باشید. اگر دیدید شل است باز کمی آرد اضافه کنید. مایه را یک ساعت در یخچال بگذارید و بعد از این مدت به اندازه یک گردوی درشت از مایه بردارید، در درست فرم دهید و در روغن سرخ کنید.

ادامه دارد…

+ 1
مخالفم – 0


منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/329105/20-دستور-غذا-با-نخود-سبز-که-باید-امتحان-کنید-1

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت را پر کنید
این قسمت را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up