با باقیمانده غذای دیشب – سوپ – درست کنید

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :

وب‌سایت آشپزباشی: سوپ مرغ و سبزیجات از مجموعه دستورغذایی های جیمی الیور است که سایت ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده است. این پیش غذای آسان و انرژی زا، راهی مناسب برای استفاده از مرغ پخته اضافه ی باقیمانده از سایر غذاهاست.

مواد لازم:

  •     هویج  ۶ عدد
  •     کرفس  ۶ شاخه
  •     پیاز  ۲ عدد
  •     برگ بو  ۲ عدد
  •     نمک  به میزان لازم
  •     فلفل سیاه  به میزان لازم
  •     مرغ  به میزان لازم
  •     کره  قدری
  •     روغن زیتون  به میزان لازم
  •     سیر  ۲ حبه
  •     موسیر  ۴ عدد
  •     جعفری  ۵ شاخه
  •     اسفناج  ۲۰۰ گرم
  •    لیمو  ۱ عدد

سوپ مرغ و سبزیجات

طرز تهیه:

   1- برای تهیه آب مرغ، 2 عدد از هویج و 2 عدد از کرفس ها را بشویید و خرد کنید. آن ها را به همراه پیاز، برگ بو ها، دانه های فلفل، یک نوک انگشت نمک و تکه های مرغ در قابلمه ای بریزید. قابلمه را پر از آب کنید تا روی همه مواد را بپوشاند. آن را بجوشانید. حرارت را کم کرده و بگذارید مواد برای 1 ساعت قل بزند. در میان پخت چندین بار، مواد سفید جمع شده روی سطح آب را بردارید و دور بریزید.

    20-2 دقیقه قبل از اینکه آب مرغ آماده شود، مواد سوپ را آماده کنید. هویج های باقیمانده رابشویید و پوست بگیرید، کرفس ها را هم بشویید. هر دوی مواد را به ابعاد نیم سانتی متری خرد کنید.

    3-در قابلمه ای روی حرارت متوسط، در مقداری روغن زیتون، کره را آب کنید. سیر، موسیر و ساقه های خرد شده ی جعفری را برای 5 تا 10 دقیقه تفت دهید، تا نرم شوند ولی تغییر رنگ ندهند. کرفس و هویج را به آن ها اضافه کنید و برای 5 دقیقه دیگر بپزید.

    4-هنگامیکه آب مرغ آماده شد، مرغ (استخوان ها و تمامی تکه های مرغ ) را از آن خارج کنید و کنار بگذارید. آب مرغ را از صافی رد کنید و به ترکیب سبزیجات اضافه کنید. آن را بجوشانید سپس حرارت را کم کرده و بگذارید برای 20 دقیقه قل بزند. در این مرحله می توانید سبزی های فصل و دلخواهتان را هم به سوپ اضافه کنید و بگذارید حدود 10 دقیقه دیگر بپزند. در دقایق آخر اسفناج را اضافه کنید.

    5- برای پایان کار آب لیمو را در سوپ بچکانید، سوپ را بچشید و در صورت لزوم به آن نمک و فلفل بیشتری اضافه کنید.

  6- برای سرو، سوپ را در ظرف های مورد نظرتان بریزید، از تکه های مرغ روی آن ها قرار دهید، بر رویشان جعفری خرد شده و مقداری فلفل سیاه بپاشید.

نکاتی در رابطه با تهیه ی سوپ مرغ و سبزیجات:

1– پیازها را خرد کنید.

2– به ۴ عدد دانه فلفل سیاه هم نیاز دارید.

3– از باقیمانده یک عدد مرغ پخته، استخوان به همراه گوشت، استفاده کنید.

4– پوست سیر و موسیر ها را جدا کنید و آن ها را ریز خرد کنید.

5– برگ های جعفری را جدا کنید. ساقه های جعفری را ریز خرد کنید.


منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/335062/با-باقیمانده-غذای-دیشب-سوپ-درست-کنید


بازدید: 5

شبکه های اجتماعی:



Bookmark and Share

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت را پر کنید
این قسمت را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up