با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :
مواد لازم:
- پیاز ۱ عدد متوسط
- کرفس ۲ شاخه
- تره فرنگی ۱ عدد متوسط
- سیر ۲ حبه
- روغن زیتون به میزان لازم
- سیب زمینی ۳ عدد متوسط
- بادمجان ۲ عدد
- نمک به میزان لازم
- فلفل سیاه به میزان لازم
- آب سبزیجات یک و نیم لیتر
- نخود فرنگی ۱۰۰ گرم
- اسفناج ۲۰۰ گرم
- برگ نعناع قدری
طرز تهیه:
1-در قابلمه ای روی حرارت متوسط، 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون گرم کنید و پیاز، کرفس، تره فرنگی و سیر خرد شده را در آن بریزید، حرارت را کم کنید و با درب نیمه باز برای 10 تا 15 دقیقه بپزید تا نرم شوند. هر از گاهی مواد را هم بزنید.
2- سیب زمینی و بادمجان ها را به همراه نمک و فلفل سیاه به سایر مواد اضافه کنید. آب سبزیجات گرم (یا عصاره ی سبزیجات حل شده در آب جوش) را روی سبزیجات بریزید. آن را بجوشانید. سپس حرارت را به متوسط رو به پایین کم کنید و برای 15 تا 20 دقیقه بپزید تا سیب زمینی ها مغزپخت شوند.
3- نخود فرنگی و برگ های اسفناج را به آن ها اضافه کنید و برای 4 دقیقه دیگر تا نخودها نرم شوند، بپزید.
4- قابلمه را از روی حرارت بردارید و آن را برای چند دقیقه کنار بگذارید. سپس سوپ را در مخلوط کن بریزید و تا یکدست شود، بزنید. آن را بچشید و در صورت نیاز به آن نمک و فلفل بزنید.
5– برای سرو، سوپ را در ظرف مورد نظر بریزید و روی آن نعناع خرد شده بپاشید. در صورت تمایل روی سوپ تکه های نان تست شده بپاشید.
نکات:
1- پیاز، کرفس و تره فرنگی را خرد کنید.
2– سیر را ریز خرد کنید.
3– سیب زمینی ها را پوست بگیرید و به همراه بادمجان ها به ابعاد ۲ سانتی متری برش دهید.
4– آب سبزیجات را گرم کنید. می توانید به جای آب سبزیجات از یک عدد عصاره ی سبزیجات استفاده کنید. آن را در یک و نیم لیتر آب جوش حل کنیم.
5– از برگ های کوچک اسفناج استفاده کنید.
6– برگ های نعناع را خرد کنید.
منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/343670/سوپ-سبزیجات-فصل
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی
مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.