با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش سالاد و ترشی همراه باشید :
مواد لازم :
گریپ فروت درشت
|
6 عدد
|
مغز گردوی درشت خرد شده
|
1 فنجان
|
شکر
|
1 تا 2 قاشق سوپخوری
|
روغن زیتون
|
2/1 فنجان
|
نمک
|
به مقدار کم
|
کاهوی گرد مخصوص سالاد
|
1 عدد
|
طرز تهیه:
گریپ فروت را پوست کنده پر می کنیم.با قیچی سر پرها را می بریم.دقت می کنیم بدون له شدگی پوست آنها را بگیریم.برگ های کاهو را جدا کرده،می شوئیم،خشک می کنیم و کف و دور ظرف گود قشنگ و مناسبی می چینیم.پرهای گریپ فروت را در ظرف روی کاهو به طور منظم می ریزیم.گردو را روی آن می پاشیم،دو سه پر از گریپ فروت را له می کنیم،از صافی رد می نمائیم.آب آن را با شکر و کمی نمک و روغن زیتون مخلوط نموده،در سس خوری می ریزیم و موقع صرف سالاد روی آن می دهیم.
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای سالاد و ترشی
مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.