با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش سالاد و ترشی همراه باشید :
مواد لازم:
- هلو درشت رسیده: 4 عدد
- پودر قند, الک شده: 2 قاشق غذاخوری
- پرتقال: 1 عدد
- آب انگور شیرین یا هر نوع آب میوه شیرین دیگر: 200 میلی لیتر
طرز تهیه:
1. با استفاده از یک چاقوی تیز, هلوها را نصف نموده, هسته آن ها را جدا نمایید. در صورت تمایل, آن ها را بعد از پوست نمودن به برش های باریکی خرد نمایید.
2. برش های هلو را داخل کاسه مخصوص سرو بریزید و روی آن ها شکر بپاشید.
3. با استفاده از یک چاقوی تیز, پوست پرتقال را بدون قسمت سفید زیر آن از پرتقال جدا نمایید و به شکل خلال ببرید. خلال ها را داخل کاسه ای حاوی آب سرد بریزید و کنار بگذارید.
4. آب پرتقال را بگیرید و با آب انگور روی هلوها بریزید.
5. کاسه را یک ساعت داخل یخچال بگذارید تا مواد داخل آن خنک شوند.
6. خلال های پوست پرتقال را از آب سرد بیرون آورید و با دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه خشک نمایید.
7. هلوها را با پوست پرتقال تزیین نمایید و سرو نمایید.
منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/350543/سالاد-میوه-برای-روزهای-گرم-تابستان
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای سالاد و ترشی
مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.