با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :
مواد لازم:
- روغن به میزان لازم
 - پیاز ۱ عدد
 - رب گوجه ۲ قاشق غذاخوری
 - زردچوبه به میزان لازم
 - گوشت ۳۰۰ گرم
 - نمک به میزان لازم
 - فلفل سیاه به میزان لازم
 - پودر دارچین ۱/۲ قاشق مرباخوری
 - برنج ۴ پیمانه
 - زرشک ۴ قاشق غذاخوری
 - شکر ۲ قاشق غذاخوری
 - کره ۵۰ گرم
 - خلال پسته ۱ قاشق غذاخوری
 - خلال بادام ۱ قاشق غذاخوری
 - گلاب ۱ قاشق غذاخوری
 - زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
 

طرز تهیه:
1- در قابلمه ای روی حرارت متوسط، کمی روغن بریزید و پیاز را در آن تفت دهید تا نرم شود. رب گوجه فرنگی و زردچوبه را اضافه کنید و با پیاز تفت دهید.
2- گوشت خرد شده را به آن ها اضافه کنید و تا تغییر رنگ دهد تفت دهید. نمک، فلفل سیاه و پودر دارچین را به همراه۲ لیوان آب به آن ها اضافه کنید و بگذارید تا گوشت روی حرارت متوسط پخته و نرم شود. در این میان برنج را برای ۲۰ دقیقه بپزید. آن را آبکشی کنید.
3- زرشک، شکر و کره را در ماهیتابه ی کوچکی بریزید، آن را روی حرارت متوسط قرار دهید، مواد را ترکیب کنید، تا کره آب شده و شکر در آن حل شود. مقداری از آن را برای تزیین کنار بگذارید.
4- خلال پسته و بادام را در گلاب بخوابانید تا نرم شود. سپس آن ها را آبکش کنید. مقداری از آن ها را برای تزیین بردارید.
5- در قابلمه ای کمی روغن بریزید، برنج، گوشت، زرشک و خلال ها را لایه به لایه در قابلمه بریزید. آن را برای۳۰ دقیقه دم کنید. (می توانید برنج را جدا دم کرده و هنگام کشیدن مواد را لایه به لایه در دیس بکشید.)
6– قیمه نثار را درظرف مورد نظر بکشید. آن را با زرشک، خلال بادام ، خلال پسته و برنج زعفرانی تزیین کنید.
نکاتی در مورد تهیه ی قیمه نثار:
1– پیاز را خرد کنید.
2- گوشت را به سایز دلخواه خرد کنید.
3– برنج را از ۲ ساعت قبل در آب نمک خیس کنید.
4– زرشک را تمیز بشویید.
      منبع: 
      http://www.bartarinha.ir/fa/news/352911/مهمانی-اعیانی-با-قیمه-نثار-قزوینی
   
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی
مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.






