با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش سالاد و ترشی همراه باشید :
وبسایت ایران کوک: برای خیلی از شکموهایی که می خواهند رژیم بگیرند، اینکه بگوییم سر و ته شام را با یک کاسه سالاد سر هم بیاورند، حتما خواسته ی خیلی سختی است. اما اگر تصورشان را از سالاد عوض کنیم احتمالا نظرشان تغییر کند. برای همین طرز تهیه سالاد برنج را به آنها پیشنهاد می کنیم.
- آب 2 لیوان
 - برنج 1 لیوان
 - تخم مرغ 6 عدد
 - نخود فرنگی پخته 2 لیوان
 - کرفس خرد شده 3/4 لیوان
 - پیاز کوچک خرد شده 1 عدد
 - فلفل دلمه ای خرد شده 1 عدد
 - سس مایونز 3/4 لیوان
 - سس خردل 1 قاشق چایخوری
 - آب لیمو 1 قاشق
 - ترشی فلفل خرد شده 1/4 لیوان
 - تن ماهی جوشانده 1 قوطی
 - شوید خشک 1/2 قاشق چایخوری
 - نمک 1 قاشق چایخوری
 - فلفل سیاه 1/8 قاشق چایخوری
 

طرز تهیه:
1-آب را در یک قابلمه کوچک بجوشانید. برنج را در آن بریزید و هم بزنید. درب آن را قرار دهید و اجازه دهید تا 20 دقیقه بجوشد. آن را از روی حرارت بردارید و آبکش کنید و سپس کنار بگذارید تا خنک شود. تخم مرغها را بجوشانید و پس از اینکه آنها را بیرون آوردید و خنک شدند، پوست بگیرید و با چاقو خرد کنید.
2-نخود فرنگی را با آب سرد بشوئید و آبکش کنید. آن را در یک کاسه بزرگ بریزید و بعد تخم مرغ، برنج،کرفس، پیاز، فلفل دلمه ای را نیز اضافه کنید و داخل کاسه بریزید.
3-در یک ظرف جداگانه سس مایونز، سس خردل، آب لیمو، ترشی فلفل، تن ماهی و شوید و نمک و فلفل را باهم مخلوط کنید و روی مواد بریزید. سالاد را خوب باهم ترکیب کنید و سپس روی آن را پوشانده و به مدت 3 تا 4 ساعت در یخچال نگهداری کنید.
      منبع: 
      http://www.bartarinha.ir/fa/news/351227/سالاد-برنج-دست-کمی-از-شام-مفصل-ندارد
   
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای سالاد و ترشی
مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.





