این سالاد روسی لاغرتان می کند

با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش سالاد و ترشی همراه باشید :

مجله آشپزی مثبت: سالادهایی که همیشه به طور معمول درست می کنیم، یا سالاد کاهو است و یا سالاد شیرازی. اگر این هفته مهمان دارید، برایتان یک سورپرایز ویژه داریم. سالاد روسی که یکی از مواد آن کرفس است و می توانید ادعا کنید سالاد رژیمی برای مهمان ها درست کرده اید.


مواد لازم برای 2 نفر:

  • 1 عدد سینه مرغ
  • 1 عدد پیاز (ریز خرد شود)
  • 3 ساقه کرفس
  • 1 پیمانه جعفری ساتوری شده معادل یک دسته کوچک
  • 1 دسته کوچک پیازچه
  • 1 پیمانه خیارشور
  • 2 ق‌س آبلیمو
  • 3 ق‌س سس ماست
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

سالاد مرغ و کرفس

طرز تهیه:

1. سینه مرغ را شسته با کمی نمک و فلفل و مقدار خیلی کمی آب و پیاز خرد شده بگذارید بپزد. حرارت دادن را آن‌قدر ادامه دهید تا آب مرغ به خوردش رفته و بی‌آب شود. حال، ظرف را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا گوشت مرغ خنک شود، بعد استخوان آن را جدا کرده و شروع به خرد کردن به شکل نگینی کنید.

2. ساقه‌های کرفس را شسته و روی تخته آشپزخانه با چاقوی تیز به شکل نگینی خرد کنید و کناری بگذارید. پیازچه‌ها را پاک کرده و خوب بشویید سپس در آبکش بگذارید تا آب آنها گرفته شود، بعد آنها را به شکل حلقه‌حلقه نازک خرد کنید.

3. خیارشورها را نگینی ریز خرد کنید. جعفری‌ها را هم  با ساتور ریز خرد کنید. حالا یک کاسه بزرگ آماده کنید و تمام مواد را در آن بریزید و با هم مخلوط کنید. سس ماست و آبلیمو را هم اضافه کرده و خوب مواد را هم بزنید. مقداری نمک و فلفل اضافه کنید و دوباره هم بزنید. سالاد را چند ساعتی در ظرف در بسته در یخچال قرار دهید تا مزه‌دار و خنک شود سپس سرو کنید.

فوت‌وفن

کرفس اگر جوان و تازه باشد مزه بهتری به سالاد می‌دهد، پس بهتر است از ساقه‌های مرکزی و مغز کرفس استفاده کنید.

یه جور دیگه

اگر رژیم سفت و سختی ندارید و دکتر به شما مجوز خوردن کمی سس مایونز را می‌دهد به جای سس ماست، سس مایونز بریزید.


منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/351775/این-سالاد-روسی-لاغرتان-می-کند


بازدید: 6

شبکه های اجتماعی:



Bookmark and Share

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای سالاد و ترشی

مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت را پر کنید
این قسمت را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up