با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :
مواد لازم:
- کره : 25 گرم
- پیاز قرمز , نصف شده و ورقه شده : 1 عدد
- سیر , له شده : 2 حبه
- قارچ چتری , ورقه شده : 225 گرم
- برگ اسفناج تازه و جوان : 175 گرم
- جوز هندی : مقداری کمی
- خامه پرچرب : 4 قاشق غذاخوری
- خمیر چند لایه پاف آماده طبخ : 225 گرم
- تخم مرغ زده شده : 1 عدد
- فلفل : به میزان لازم
- نمک : به میزان لازم
- دانه خشخاش : 2 قاشق چای خوری
طرز تهیه :
1. کره را در یک ماهیتابه آب نمایید . پیاز و سیر را به آن اضافه نموده و بر روی حرارت ملایم به مدت 3 تا 4 دقیقه تفت دهید تا پیاز نرم شود .
2. قارچ , اسفناج و جوز هندی را روی آن ها بریزید و 2 تا 3 دقیقه بر روی حرارت متوسط بگذارید و هر چند وقت یک بار هم بزنید .
3. خامه را اضافه نموده و به خوبی با هم مخلوط نمایید . نمک و فلفل به اندازه کافی به آن اضافه نمایید . ماهیتابه را از روی حرارت بردارید . بگذارید مخلوط , چند دقیقه کنار بماند .
4. خمیر را بر روی سطحی آرد پاشیده شده , پهن نمایید و از آن چهار دایره به قطر 15 سانتیمتر جدا نمایید .
5. لبه های هر خمیر را مرطوب نمایید . به میزان یک چهارم از مایه درست شده را وسط آن ها قرار دهید . سپس لبه خمیر را برگردانید . لبه ها را فشار دهید تا خوب به هم بچسبند , بعد با قلم موی مخصوص آشپزخانه تخم مرغ زده شده را روی آن بمالید و بر روی آن دانه های خشخاش بپاشید .
6. خمیرهای بسته شده را در یک سینی خیس شده قرار داده و آن را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت 200 درجه سانتیگراد یا 400 درجه فارنهایت و یا عدد4 فرهای گازی به مدت 20 دقیقه بپزید تا پف نماید و کاملا طلایی شود . سپس بلافاصله آن را سرو نمایید .
توصیه سرآشپز:
سینی فر را به این علت خیس و نم دار می نمایند تا بخار ایجاد شده در فر باعث ور آمدن خمیر شود و خمیر زودتر خودش را بگیرد .
منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/354770/پیراشکی-های-وسوسه-کننده
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی
مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.