با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش سالاد و ترشی همراه باشید :

مواد لازم :
قارچ
|
400 گرم
|
کنسرو نخودفرنگی
|
یک قوطی
|
گوجهفرنگی
|
یک عدد
|
ذرت
|
100 گرم
|
پیازچه
|
20 عدد
|
خیار
|
یک عدد
|
جعفری خردشده
|
پنج قاشق غذاخوری
|
لیموترش
|
یک عدد
|
کرفس
|
یک ساقه
|
روغن زیتون، نمک و فلفل
|
به میزان لازم
|
طرز تهیه :
ابتدا قارچ و پیازچه را خرد کرده و با ذرت، نخودفرنگی و جعفری مخلوط میکنیم. سپس به آن کمی روغن زیتون، نمک و فلفل اضافه و با گوجهفرنگی، خیار و ساقه کرفس تزئین میکنیم.
منبع : groohashpazi
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای سالاد و ترشی
مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.