با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش سالاد و ترشی همراه باشید :

مواد لازم :
| 
 قارچ 
  | 
 400 گرم 
  | 
| 
 كنسرو نخودفرنگي 
  | 
 يك قوطي 
  | 
| 
 گوجهفرنگي 
  | 
 يك عدد 
  | 
| 
 ذرت 
  | 
 100 گرم 
  | 
| 
 پيازچه 
  | 
 20 عدد 
  | 
| 
 خیار 
  | 
 يك عدد 
  | 
| 
 جعفري خردشده 
  | 
 پنج قاشق غذاخوري 
  | 
| 
 ليموترش 
  | 
 يك عدد 
  | 
| 
 کرفس 
  | 
 يك ساقه 
  | 
| 
 روغن زيتون، نمك و فلفل 
  | 
 به ميزان لازم 
  | 
طرز تهيه :
ابتدا قارچ و پيازچه را خرد كرده و با ذرت، نخودفرنگي و جعفري مخلوط ميكنيم. سپس به آن كمي روغن زيتون، نمك و فلفل اضافه و با گوجهفرنگي، خيار و ساقه كرفس تزئين ميكنيم.
منبع : groohashpazi
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای سالاد و ترشی
مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.





