این سالاد جای شام را می گیرد!

با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش سالاد و ترشی همراه باشید :

وب‌سایت آشپزباشی: سالاد مرغ با بادام و جعفری از مجموعه دستورغذایی های نایجلا لاسون است که سایت ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده است. جالب است که بدانید این سالاد چگونه شکل گرفته است! خیلی ساده است، وقتی که مقداری مرغ پخته و جعفری در یخچال داشتم و تازه بسته ای بادام پرک خریده بودم و اینکه خیلی هم گرسنه بودم. اگر می خواهید سالاد کمی گرم باشد، می توانید قبل از استفاده بادام ها را کمی تفت دهید.

موادلازم:

  •     فیله مرغ  ۱ تکه
  •     برگ جعفری تازه ۱ مشت
  •     روغن زیتون  ۱ قاشق غذاخوری
  •     لیمو ترش  ۱/۲ عدد
  •     نمک  به میزان لازم
  •     بادام ۵۰ گرم
سالاد مرغ با بادام و جعفری

طرز تهیه:

1- با کمک دست هایتان، تکه های مرغ را با برگ های جعفری ترکیب کنید.

2-روغن زیتون را اضافه کنید و دوباره مواد را با هم ترکیب کنید.

3-حالا آب لیمو را روی آن ها بچکانید و کمی نمک و بیشتر بادام پرک را روی آن بریزید و دوباره ترکیب کنید.

4-سالاد را در ظرف مورد نظر ریخته و کمی دیگر بادام پرک روی آن قرار دهید.

نکات:

1– فیله ی مرغ را به روش دلخواه بپزید. آن را به شکل و سایز دلخواه برش دهید.

2– از بادام پرک استفاده کنید.


منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/361447/این-سالاد-جای-شام-را-می-گیرد


بازدید: 5

شبکه های اجتماعی:



Bookmark and Share

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای سالاد و ترشی

مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت را پر کنید
این قسمت را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up