فرفره قارچ و پنیر؛ یک پیش غذای فوق العاده

با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :

وب‌سایت آکاایران: برای این دستور از پودر آمده خمیرپیتزا استفاده کنید. خمیر رو طبق دستور روی جعبه آماده کنید. می تونید هم خمیر آماده نان بربری از نانوایی محل بگیرید. یا یک دستور خوب خمیر پیتزا پیدا کنیدو طبق همان دستور خمیر را آماده کنید.مواد لازم:

  • کنجد (سیاه دانه یا خشخاش ( فکر کنم بهتره از آویشن خشک استفاده کنیم)) 2 ق غ
  • تخم مرغ 1عدد
  • آب ۱ ق غ
  • روغن زیتون (یا اسپری روغن) کمی
  • خمیر پیتزا ۴۰۰ گرم
  • نمک ۱/۴ ق چ
  • پنیر خامه ای ۲۲۰ گرم
  • کره 1 ق غ
  • قارچ (خرد شده) ۲ فنجان
  • پیازچه (خرد شده) ۱/۲ فنجان
فرفره قارچ و پنیر یک پیش غذای فوق العاده

 

قارچ و پیازچه رو  نمک می زنیم و در کره تفت می دیم:

فرفره قارچ و پنیر یک پیش غذای فوق العاده

 

صبر می کنیم مخلوط قارچ کمی سرد شود بعد با پنیر خامه ای مخلوط می کنیم:

فرفره قارچ و پنیر یک پیش غذای فوق العاده

 

خمیر پیتزا رو به صورت چهار گوش پهن می کنیم و مخلوط قارچ و پنیر رو روی خمیر پخش می کنیم  :

فرفره قارچ و پنیر یک پیش غذای فوق العاده

 

خمیر رو به شکل رولت می پیچیم و با کارد تیز حلقه حلقه برش می زنیم:

فرفره قارچ و پنیر یک پیش غذای فوق العاده

 

برش های رولتی رو در سینی فر چرب شده می چینیم کمی روغن روی سطح نان ها می مالیم. تخم مرغ رو در کاسه ای شکسته و با برس روی برش ها می مالیم و کمی آویشن یا کنجد یا هر دانه ای که دوست داریم روشون می ریزیم:

فرفره قارچ و پنیر یک پیش غذای فوق العاده

 

۱۰ تا ۱۲ دقیقه در فر با دمای ۴۰۰ درجه می پزیم.

 

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی

مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت را پر کنید
این قسمت را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up