با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :
- سس سیر (برای ذائقه خودتان) خیلی کم
 - سس ورچستر شایر 100 گرم
 - سویا سس 100 گرم
 - جوز هندی نصف قاشق چای خوری
 - فلفل سیاه نصف قاشق چای خوری
 - ادویه خاجا نصف یک قاشق چای خوری
 - اجی نو موتو یک قاشق چای خوری
 - استرانیس یک قاشق چا خوری
 - جوانه ماش یا گندم 100 گرم
 - فلفل دلمه رنگی مثل سبز قرمز زرد نارنجی هرنگ که خودتون دوست دارین یک یا دو عدد
 - کدو یک عدد
 - فیله گوشت گوساله (به صورت خلالی) 300 گرم
 - سس اویستر صدف 100 گرم
 - روغن زیتون (برای تفت به میزان دلخواه) ..
 

طرز تهیه:
1-سبزیجاتی که خدمتتون عرض شد را از قبیل فلفل دلمه و کدو را خلالی به اندازه های یک دست برش دهید.
2-اول در داخل قابلمه ای که اب ان در حال جوش است به مدت نیم دقیقه با توری نگه دارید تا کمی نرم شود و رنگ خودش را از دست ندهد.
3-اکنون سریع زیر اب سرد سردشون کنید.
4-درون مایتابه خود گوشت های خود را با سس های ذکر شده و روغن زیتون کمی تفت دهید.
5-و سپس سبزیجات را اضافه کرده و ادویه جات را هنگام تفت اضافه کنید.
6-فراموش نکنید مرحله تفت پایانی شما که مرحله مخلوط سبزیجات و گوشت هست.
7-باید تنها دو دقیقه طول بکشد.
8-در غیر اینصورت رنگ زیبای بشقابتون حفظ نخواهد شد.
9-جوانه ماش یا گندم را برای تزیین استفاده کنید، یا از کمی نودل سرخ شده.
10-باید ذکر کنم که نودل سرخ شده هم طعم خوبی داره بستگی به ذائقه خودتون داره.
11-اگر به خاجا یا استرانیس و یا اجی نو موتو دسترسی ندارید میتونید طعم غذای خود را بر پایه ادویه های زیر ببندید.
- سس سیر یا پودر سیر
 - فلفل سیاه
 - جوز هندی
 - کمی پودر میخک
 
12-جعفری خشک خیلی کم و کمی تخم گشنیز اسیاب شده.
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی
مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.





