با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :
مواد لازم:
- آبلیموی تازه به میزان لازم
- روغن مایع سه قاشق سوپخوری
- زعفران آب کرده سه قاشق سوپخوری
- پودر گوجه دو قاشق سوپخوری
- سینه مرغ (فیله شده) 1عدد
- نمک به میزان لازم
طرزتهیه:
1-اول سینه ی مرغ رو بصورت نوارهای باریک باریک برش بدید…بعد پودر گوجه و زعفرون آب کرده و نمک و آبلیمو و روغن رو به رشته های مرغ اضافه کنید و مواد رو حسابی باهم مخلوط کنید که کل مواد به خورد مرغ بره…کلا دودیقه میشه.
2-بعد هم مرغ ها رو شبیه حلزون رول میکنید و به سیخ چوبی میزنید و با حرارت بالا حدود دو دیقه این طرف و دو دیقه هم اون طرف مرغ ها رو سرخ میکنید….
3-غذای ما آمادست….
4-میتونید هر جوری که خواستید این غذا رو سرو کنید…
5-دور چین مواد هم میتونید سیب زمینی سرخ کرده پیاز سوخاری کدوی سوخاری وگوجه ی سرخ شده یا هر چیز دیگه ای که دوست داشتید بذارید… من وقت زیادی نداشتم برای همین خیلی ساده و خلوت درستش کردم…
6-از دستش ندید خیلی راحته….و خیلی هم لذید.
فقط دو تا نکته:
پودر گوجه گوجه ی پودر شده نیست. توی عطاری ها هست. ترکیب چند مدل ادویه هست که مهمترینش گوجه و موسیره. خیلی هم خوشمزست.
نکته ی بعدی درست کردن رعفرونه… دوتا تیکه ی کوچیک یخ رو بذارید توی ظرف و نصف قاشق چایخوری ژعفرون پودر شده بهش اضافه کنید. میبینید که رنگش سه برابر شده.
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی
مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.