طرز تهیه مرغ شکم پر شمالی بدون فر

با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :

مرغ شکم پر شمالی,مرغ شکم پر مازندرانی

آموزش درست کردن مرغ شکم پر

حتما تا به حال مرغ شکم پر را امتحان کرده اید، مرغ شکم پر یکی دیگر از غذاهای مرسوم در مجالس و مهمانی ها می باشد که در ادامه با طرز تهیه مرغ شکم پر مازندرانی ها آشنا خواهیم شد.

مواد لازم برای تهیه مرغ شکم پر مازندرانی :

سبزی معطر ( گشنيز،جعفری،برگ سير تازه ) ۴۰۰ گرم
 پياز رنده شده متوسط۱ عدد
گردو پودر شده ۱۰۰ گرم
رب انار ۲ قاشق سوپخوری
نمك و فلفل و ادويهبه ميزان لازم
زعفران دم شدهبه ميزان لازم
مرغ ۱ عدد ( ۱/۵ كيلو گرم )
آلو۱۰ تا ۱۵ عدد
زرشک ۳ قاشق سوپخوری

طرز تهیه مرغ شکم پر :
پياز رنده شده را تفت می دهيم تا كمی طلايی بشود بعد سبزی خرد شده را اضافه كرده كمی تفت مي دهيم، آلو خرد شده و زرشک را اضافه كرده نمک و فلفل و ادويه را اضافه می كنيم، رب انار را اضافه مي كنيم و بعد گردو را اضافه می كنيم، تمامی مواد را خوب مخلوط كرده درون شكم مرغ را با اين مواد پر كرده و آن را می دوزيم، مرغ را درون روغن سرخ كرده و با چند عدد آلو و كمی آب می گذاريم بپزد.

 

منبع : shomalgardi.com

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی

مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت را پر کنید
این قسمت را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up