با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :

آموزش درست کردن مرغ شکم پر
حتما تا به حال مرغ شکم پر را امتحان کرده اید، مرغ شکم پر یکی دیگر از غذاهای مرسوم در مجالس و مهمانی ها می باشد که در ادامه با طرز تهیه مرغ شکم پر مازندرانی ها آشنا خواهیم شد.
مواد لازم برای تهیه مرغ شکم پر مازندرانی :
| سبزی معطر ( گشنيز،جعفری،برگ سير تازه ) | ۴۰۰ گرم | 
| پياز رنده شده متوسط | ۱ عدد | 
| گردو پودر شده | ۱۰۰ گرم | 
| رب انار | ۲ قاشق سوپخوری | 
| نمك و فلفل و ادويه | به ميزان لازم | 
| زعفران دم شده | به ميزان لازم | 
| مرغ | ۱ عدد ( ۱/۵ كيلو گرم ) | 
| آلو | ۱۰ تا ۱۵ عدد | 
| زرشک | ۳ قاشق سوپخوری | 
طرز تهیه مرغ شکم پر :
پياز رنده شده را تفت می دهيم تا كمی طلايی بشود بعد سبزی خرد شده را اضافه كرده كمی تفت مي دهيم، آلو خرد شده و زرشک را اضافه كرده نمک و فلفل و ادويه را اضافه می كنيم، رب انار را اضافه مي كنيم و بعد گردو را اضافه می كنيم، تمامی مواد را خوب مخلوط كرده درون شكم مرغ را با اين مواد پر كرده و آن را می دوزيم، مرغ را درون روغن سرخ كرده و با چند عدد آلو و كمی آب می گذاريم بپزد.
منبع : shomalgardi.com
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی
مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.





