طرز تهیه قیمه نجفی

با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :

پخت قیمه نجفی,درست کردن قیمه نجفی

قیمه نجفی؛ غذای گوشتی و سنتی لذیذ

یک خوراک لذیذ که حتما علاقه مندان به غذاهای گوشتی از این غذای سنتی لذت خواهند برد.

مواد لازم برای قیمه نجفی :

 گوشت گوسفندی بدون استخوان  250 گرم
 نخود 150 گرم
 پیاز متوسط  1 عدد
 رب گوجه فرنگی  3 قاشق غذاخوری
زعفران آب زده 5 قاشق غذاخوری
کره 50 گرم
دارچین به میزان لازم
زردچوبه به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه قیمه نجفی :
گوشت را به همراه پیاز نمک و فلفل وکمی زردچوبه کاملاً پخته تا کم آب شود. برای بهتر له شدن گوشت می توانید از زودپز استفاده نمایید.

نخود را حداقل 12 ساعت خیسانده و کاملاً پخته و به گوشت کم آب شده اضافه کرده تا کامل جا افتاده شود.

رب را در کره تفت داده سپس به مواد گوشتی اضافه نمک و فلفل را اندازه کرده به همراه دارچین وزعفران دم کرده اضافه و با گوشت کوب کوبیده (مانند گوشت کوبیده).

این خورش را می توان با برنج سفید سرو کرد.

نکاتی برای تهیه قیمه نجفی :
این غذا پس از پخت کامل باید له له و یک دست شود.
می توانید با گرد لیمو کمی چاشنی آن را اضافه نمایید.

 

منبع : peymooneh.com

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی

مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت را پر کنید
این قسمت را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up