با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :
مواد لازم : 4 نفر
آب گوشت یا مرغ |
1 فنجان |
سس سویای کم نمک |
2 قاشق سوپخوری |
زنجبیل خرد شده |
1 قاشق سوپخوری |
سرکه ی برنج یا خرما |
2 قاشق چایخوری |
شکر | 2 قاشق چایخوری |
کنسانتره ذرت | 2 قاشق چایخوری |
روغن زیتون | 2 قاشق سوپخوری |
سینه ی مرغ بدون پوست و استخوان | 1/5 پوند |
موسیر پوست کنده شده و قطعه شده | 2 عدد |
برنج پخته شده و سرخ شده | 2 فنجان |
کلم بروکلی بخارپز شده | 1 بوته |
طرز تهیه :
1.در یک کاسه متوسط سس سویا و آب گوشت و سرکه و زنجبیل و شکر را مخلوط کرده و کنار بگذارید.
2. در یک ماهی تابه نچسب روغن را با درجه متوسط داغ کنید. مرغها را حدود 6 دقیقه درون روغن بپزید و بعد آنرا کنار گذاشته و گرم نگهدارید.
3. در یک قابلمه ی نچسب دیگر مخلوط آب گوشت را بریزید و بگذارید جوش بیاید سپس مرغ و موسیرها را داخل آن بریزید آب گوشت باید روی مرغها را بگیرد. بگذارید به مدت 1 تا 2 دقیقه بجوشد.
4. غذا آماده است و میتوانید مرغها را با برنج آب پز و سرخ شده و کلم بروکلی آب پز سرو کنید.
منبع:
http://www.beytoote.com/cookery/rejimi-ghaza/food-chicken-rice-regime.html
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی
مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.