با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :
وبسایت مواد لازم: خاگینه قیقاناخ یک صبحانه ساده و خوشمزه ترکی مخصوص شهر تبریز محسوب می شود. حتما آن را درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.
مواد لازم:
برای شربت زعفران:
- یک فنجان آب
- یک و نیم فنجان شکر
- 1/16 قاشق چایخوری پودر زعفران
- گلاب 1 قاشق چایخوری
برای خمیر :
- ¼ فنجان آرد همه منظوره
- نشاسته ذرت 1 قاشق غذاخوری
- ¼ فنجان شیر
- 1 قاشق غذاخوری آب سرد
- ¼ قاشق چایخوری هل
- 2 عدد تخم مرغ بزرگ
- 1/16 قاشق چایخوری پودر زعفران
- 4 قاشق غذاخوری روغن نباتی
- کره 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
1-ابتدا شربت خاگینه را تهیه میکنیم ، آب و شکر را حل میکنیم و میجوشانیم تا کمی غلیظ شود سپس زعفران و گلاب را اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم و شعله حرارت را خاموش میکنیم کنار میگذاریم تا سرد شود.
2-¼ آرد و نشاسته ذرت را در یک کاسه مخلوط میکنیم و خوب بهم میزنیم و شیر را آرام آرام اضافه میکنیم و هم میزنیم سپس آب و هل را اضافه میکنیم.
3-دو عدد تخم مرغ را ابتدا در ظرفی جداگانه میشکنیم و به مخلوط آرد و شیر اضافه میکنیم و به آرامی بهم میزنیم تا فقط ترکیب شود زعفران نیز اضافه میکنیم و بهم میزنیم.
4-تابه را داغ میکنیم و روغن و کره را می ریزیم و مواد مخلوط شده را در تابه میریزیم و شعله حرارت را کم میکنیم و بعد از گذشت چند دقیقه با کفگیر مواد داخل تابه را به چند قسمت تقسیم میکنیم و خاگینه را زیرو رو میکنیم تا دو طرف آن طلایی تیره شود.
5-شربت را به آرامی روی خاگینه ها ریخته تا به خورد خاگینه برود.
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی
مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.