عطر خوش زعفران در سیب زمینی

با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :

وب‌سایت آوای سلامتی: پودر زعفران از پرچم گل زعفران به دست می آید و اصل آن یونانی است. این گیاه خوش عطر و طعم, بسیار گران است ولی فقط مقدار بسیار کمی از آن برای غذاها کافی است.

مواد لازم:

  • زعفران نساییده : 1 قاشق چای خوری
  • آب جوش : 6 قاشق غذاخوری
  •  سیب زمینی , با پوست درشت خرد شده : 675 گرم
  •  پیاز قرمز , به 8 برش تقسیم شده : 1 عدد
  •  سیر , له شده : 2 حبه
  •  سرکه سفید : 1 قاشق غذاخوری
  •  روغن زیتون : 2 قاششق غذاخوری
  •  دانه خردل : 1 قاشق غذاخوری
  •  عصاره سبزیجات : 5 قاشق غذاخوری
  •  رزماری خرد شده : 2 قاشق چای خوری
  •  نمک : به میزان لازم
  •  فلفل : به میزان لازم

سیب زمینی زعفرانی

طرز تهیه:

1. زعفران را در یک کاسه کوچک ریخته و روی آن آب جوش بریزید . حدود 10 دقیقه آن را با درب بسته در جایی گرم , کنار بگذارید تا خوب خیس بخورد .

2. سیب زمینی ها را داخل یک سینی فلزی لبه دار بریزید و پیاز و سیر له شده را به آن ها اضافه نمایید .

3. سرکه , روغن , خردل , عصاره سبزیجات , رزماری و آب زعفران را به سیب زمینی ها اضافه نمایید و نمک و فلفل بزنید .

4. روی دیس را با فویل بپوشانید و درون فری که از قبل گرم شده روی حرارت 200 درجه سانتیگراد یا 400 درجه فارنهایت و یا عدد 6 در فرهای گازی به مدت 30 دقیقه بپزید .

5. فویل را از روی ظرف بردارید و 10 دقیقه دیگر آن را درون فر بگذارید تا روی مواد طلایی و برشته و مغز پخت شود , غذا را داغ سرو نمایید .

توصیه سرآشپز:

می توانید به جای زعفران از زردچوبه برای رنگی نمودن غذا استفاده نمایید, ولی تا حد امکان جایگزینی برای زعفران در نظر نگیرید, زیرا زعفران طعم بی نظیری به غذای شما می دهد.

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی

مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت را پر کنید
این قسمت را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up