پیتزای دودی رژیمی

با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :

 

 

پیتزای دودی رژیمی

 

 

اگر به دنبال فست فود سالم هستید بهتر است این پیتزای دودی را هم امتحان کنید.کالری این پیتزا نصف کالری پیتزاهای معمولی است .

 

کالری این پیتزا نصف کالری پیتزاهای معمولی است.

 

وعده : 12 قطعه

 

زمان آماده سازی مقدمات : 10 دقیقه

 

زمان پخت : در دمای 450 درجه فارنهایت ، 16 دقیقه

 

 

مواد لازم :

 

 

 

خمیر پیتزای آماده

350 گرم

سیر سفید و گیاهان معطر

120 گرم

پنیر گوتا رنده شده

2 فنجان

پنیر ریکوتا ایتالیایی و یا پنیر پیتزا

1 فنجان

بوقلمون دودی ورقه شده

2 اونس

ریحان

به مقدار دلخواه

 

طرز تهیه :

 

1. فر را در درجه ی 450 فارنهایت گرم کنید. در سینی فر نسوزی روغن اسپری کنید .

2. خمیر پیتزا را بروی سینی فر پهن کنید و در دمای 450 درجه به مدت 8 دقیقه در فر قرار دهید.

3. سینی را از فر بیرون بیاورید ، ادویه و سیر را بروی آن بپاشید سپس مقداری پنیر پیتزا را با پنیر موزارلا مخلوط کرده و روی خمیر بپاشید و بوقلمون های ورقه شده را روی آن پهن کنید و به مدت 8 دقیقه در فر قرار دهید تا طلایی شود.

 

4.غذا حاضر است آنرا به دوازده قطعه کنید و با برگهای ریحان نزئین کنید.

 

 

 

 


منبع:
http://www.beytoote.com/cookery/rejimi-ghaza/barselona-pizza-regime.html

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی

مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت را پر کنید
این قسمت را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up