با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :
مواد لازم:
- نمک به میزان لازم
- فلفل سیاه به میزان لازم
- فلفل قرمز ۱/۴ قاشق چای خوری
- فیله مرغ ۴ تکه
- روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
- پیاز قرمز ۱ عدد متوسط
- آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری
- آواکادو ۱ عدد
طرز تهیه:
1-در کاسه ای ۱ قاشق غذاخوری نمک، یک چهارم قاشق چای خوری فلفل سیاه و فلفل قرمز را با هم ترکیب کنید. ترکیب را روی فیله های مرغ بمالید.
–در ماهیتابه ای بزرگ، روی حرارت متوسط روغن زیتون را گرم کنید و مرغ را برای ۸ تا ۱۰ دقیقه، تا قهوه ای رنگ و مغز پخت شود، بپزید.
3-در این میان، در کاسه ای متوسط، پیاز را با آب لیمو ترکیب کنید و کنار بگذارید. قبل از سرو، آواکادو را به آن ها اضافه کنید و به آن ها نمک و فلفل بزنید.
4-مرغ را در ظرف مورد نظر قرار دهید و با سالسای آواکادو میل کنید.
نکاتی:
1– از ۴ تکه فیله ی مرغ هر کدام به وزن بین ۱۷۰ تا ۲۲۰ گرم استفاده کنید.
2– پیاز را ریز خرد کنید.
3– پوست و هسته ی آواکادو را جدا کنید و گوشت آن را خرد کنید.
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی
مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.