با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :
استفاده از سبزیجات در غذاهای رژیمی اجتناب ناپذیر است . خوراک سبزیجات ما از این نمونه است .
این خوراک کاری شامل حداقل سه نوع چربی اشباء شده است.
وعده : چهار نفر
زمان فراهم کردن مقدمات : 15 دقیقه
زمان پخت : 23 دقیقه
مواد لازم:
روغن کانولا |
1 قاشق سوپخوری |
پیاز متوسط پوست کنده خرد شده |
1 عدد |
پودر کاری تند |
2 قاشق چایخوری |
آب سبزیجات | 1 فنجان |
سس گوجه بدون نمک | 8 اونس |
گل کلم ( حاود 2 پوند) آبپز شده و قطعه شده | 1 بوته |
فلفل دلمه ای خرد شده | 1 عدد |
نخود شسته شده و خیسانده شده | 15 اونس |
نمک | 1/4 قاشق چایخوری |
زردک پوست کنده و خرد شده | 2 عدد |
نان تست و یا نان گندم برشته شده | 2 قطعه |
نشاسته ذرت |
1 قاشق سوپخوری |
طرز تهیه :
1. در یک قابلمه ی نچسب روغن را با درجه ی متوسط داغ کرده و پیاز را اضافه کنید. و تا زمانیکه پیازها قهوه ای شوند آنها را تفت دهید و پودر کاری را اضافه کنید.
2. در یک لیوان متوسط آرد ذرت را با 4/1 فنجان آب سبزیجات مخلوط کنید و کنار بگذارید.
3. باقیمانده آب سبزیجات و سس گوجه و گل کلم و فلفل دلمه ای و زردک و نخود و نمک را داخل مخلوط کاری و پیاز کنید و هم زده و یک لیوان آب اضافه کنید.
4. غذا حاضر است و آنرا با نان تست و یا نان گندم برشته شده سرو کنید.
منبع:
http://www.beytoote.com/cookery/rejimi-ghaza/vegetables-regime-least-cholesterol.html
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی
مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.