با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش سالاد و ترشی همراه باشید :
وبسایت آشپزباشی: این سالاد ساده و خوشمزه با ترشی پیاز خانگی و سس خردل و عسل خورده می شود.
مواد لازم:
- پیاز قرمز ۱عدد
 - شکر ۱/۲ قاشق غذاخوری
 - سیر ۴ حبه
 - سرکه قرمز ۲ قاشق غذاخوری
 - نمک به میزان لازم
 - سس خردل ۱ قاشق چای خوری
 - عسل ۱ قاشق چای خوری
 - سرکه سفید ۲ قاشق غذاخوری
 - روغن زیتون ۴ قاشق غذاخوری
 - فلفل سیاه به میزان لازم
 - شاهی ۱۰۰ گرم
 - کاهو ۱ عدد
 - سیب ۱ عدد
 - کرفس ۳ شاخه
 - تربچه ۸ عدد
 - کالباس ۸ ورقه
 - پنیر چدار ۱۰۰ گرم
 - پنیر بلو چیز ۱۰۰ گرم
 

طرز تهیه
1. ابتدا ترشی پیاز را تهیه کنید. حلقه های پیاز را در ظرفی ریخته و شکر، سیر، سرکه قرمز و کمی نمک روی آن ها بریزید. آن ها را خوب هم ترکیب کنید، روی ظرف را بپوشانید و تا سالاد را آماده می کنید، حداکثر برای ۱ ساعت، آن را کنار بگذارید.
2. برای تهیه سس سالاد، سس خردل، عسل، سرکه سفید و روغن زیتون را به همراه کمی نمک و فلفل سیاه با هم ترکیب کنید. آن را بچشید و در صورت لزوم نمک و فلفل بیشتری به آن اضافه کنید. سس را کنار بگذارید و سالاد را تهیه کنید.
3. برای تهیه سالاد، شاهی، کاهو، سیب، کرفس و تربچه را در ظرفی با هم مخلوط کنید. سس را هم بزنید و روی سالاد بریزید. آن ها را خوب با هم ترکیب کنید تا سالاد کاملا به سس آغشته شود.
4. تکه های کالباس، پنیرها و ترشی پیاز را روی سالاد قرار دهید و آن را سرو کنید.
نکاتی در رابطه با تهیه ی سالاد پلومن:
1. پیاز را پوست بگیرید و آن را نازک حلقه حلقه کنید.
2. برگ های شاهی، کاهو را جدا کنید.
3. وسط سیب را جدا کنید و سیب را ریز خرد کنید.
4. کرفس و تربچه ها را نازک ورقه ورقه کنید.
5. کالباس را خرد کنید.
6. پنیر چدار را با پوست کن ورقه ورقه کنید. بلو چیز را مکعبی خرد کنید.
      منبع: 
      http://www.bartarinha.ir/fa/news/401867/سالاد-پلومن-باکلاس-و-رژیمی
   
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای سالاد و ترشی
مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.





