طرز تهیه پاستای میگو با طعم لیمو و پاپریکا

با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :

وب‌سایت روزیاتو: پاستا از جمله غذاهای محبوب بیشتر مردم جهان است که به روش های مختلف تهیه و سرو می گردد. در این مطلب، پاستای میگو با عطر پاپریکا و طعم لیمو ترش را برایتان انتخاب کرده ایم. امید که مورد توجهتان واقع شود.

مواد لازم:

  •     ۲۲۵ گرم پاستا نواری
  •     ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  •     یک عدد پیاز درشت شیرین
  •     ۱ قاشق غذاخوری رزماری
  •     ۱ قاشق چایخوری پاپریکا دودی
  •     نمک و فلفل سیاه
  •     ۴۵۰ گرم میگوی پوست کنده
  •     ۱ پیمانه سرکه سفید
  •     ۱ قاشق غذاخوری آب لیموترش
  •     پنیر پارمسان برای تزئین

 

پاستای میگو با طعم لیمو و پاپریکا

طرز تهیه:

 

1-دو سوم قابلمه را با آب پر کرده و درون آن نمک و کمی روغن بریزید و روی حرارت زیاد بگذارید تا بجوشد.

2-سپس پاستا را درون آن ریخته و به مدت ۸ تا ۹ دقیقه اجازه دهید جوش بخورد تا نرم شود. سپس آبکش کنید.

3-یک تابه متوسط را روی حرارت گذاشته و کمی روغن زیتون درون آن بریزید. پیاز را به آن اضافه کرده و ۳ تا ۴ دقیقه تفت دهید تا کاملا نرم و طلایی شود.

4-سیر، رزماری، آویشن، پاپریکای دودی، نمک و فلفل سیاه را اضافه کرده و ۲ دقیقه دیگر هم بزنید.

5-میگوها را اضافه کرده و بگذارید ۶ دقیقه پخته شوند.

6-سرکه سفید و آب لیموترش را افزوده و هم بزنید. مراحل پخت را تا تبخیر بخشی از سرکه ادامه دهید.

7-پاستای پخته شده را به تابه اضافه کرده و هم بزنید.


منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/406745/طرز-تهیه-پاستای-میگو-با-طعم-لیمو-و-پاپریکا

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی

مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت را پر کنید
این قسمت را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up