با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :
وبسایت دکتر کرمانی: سبزیجات تازه و خوش رنگ به این سوپ خوشمزه رنگی شاداب می بخشند. می توانید در آن از انواع پاستاهای کوچکی که در اختیار دارید استفاده کنید. وقتی خواستید سوپ را سرو کنید به عنوان آخرین چاشنی به هر ظرف مقداری فلفل سیاه اضافه کنید.
مواد لازم:
- یک قاشق غذا خوری روغن زیتون
- یک فنجان پیاز درشت خرد شده
- یک فنجان هویج که به صورت مورب قطعه قطعه شده باشد
- یک قاشق غذا خوری سیر خرد شده
- دو قاشق چای خوری رب گوجه فرنگی
- چهار فنجان آب مرغ
- یک فنجان آب
- پنج هشتم قاشق چای خوری نمک
- 140 گرم ماکارونی طرح دار به شکل الفبایی یا هر نوع دیگر که کوچک باشد
- یک فنجان نخود فرنگی به همراه روکشش که به صورت مورب برش خورده باشد
- یک چهارم فنجان گوجه فرنگی تازه خرد شده
- 170 گرم سینه مرغ بدون پوست و استخوان خرد شده، از پیش فر پز شده باشد
1. یک ماهی تابه بزرگ و گود را روی شعله متوسط رو به بالا گرم کنید. روغن را به ماهی تابه اضافه کنید سپس خوب در آن بچرخانید تا همه ماهی تابه چرب شود.
2. پیاز و هویج را اضافه کنید و به مدت 4 دقیقه سرخشان کنید.
3. سیر و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید. به مدت 2 دقیقه بپزیدشان و در طول پخت دائم مواد را بهم بزنید.
4. آب مرغ، یک فنجان آب و نمک را اضافه کنید، محتویات ماهی تابه را به جوش بیاورید.
5. ماکارونی را به آن اضافه کنید، 5 دقیقه بپزیدش. نخود فرنگی، گوجه فرنگی و مرغ را هم اضافه کنید. به مدت سه دقیقه یا تا زمانی که پاستا کامل بپزد به پختنشان ادامه دهید.
منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/407704/سوپ-غلیظ-سبزیجات-و-ماکارونی-به-همراه-مرغ
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی
مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.