با مجله اینترنتی برگک در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :
وبسایت دانشنامه آشپزی فارسی – پرستو ربیعی: کروکت (croquette) نوعی کوفته فرانسوی می باشد که شما می توانید با گوشت، ماهی و مرغ درست کنید. شما از کروکت می توانید به عنوان غذای اصلی یا تزئین غذا یا سر میز اردور استفاده کنید.
مواد اولیه:
- آرد سوخاری: 1 لیوان
- تخم مرغ: 2 عدد
- جعفری خرد شده: 3 ق غ
- هویج متوسط: 2 عدد
- سینه مرغ: 750 گرم
- نمک وفلفل: به میزان لازم
طرز تهیه:
1. مرغ را پس از شستن خرد می کنیم سپس استخوان های آن را می گیریم و آن را چرخ می کنیم نمک وفلفل به ان اضافه می کنیم و ورز می دهیم تا حالت چسپندگی پیدا کند.
2. هویچ را پوست کنده و از طول به 4 قسمت مساوی تقسیم می کنیم سپس آن را اب پز می کنیم تا نرم شود از مایه مرغ کمی برداشته دستمان را با آب کمی مرطوب می کنیم و در کف دست آن را پهن می کنیم.
3. 1 برش هویچ ،جعفری خرد شده و کمی پنیر پیتزا رنده شده می ریزیم و سپس به آن شکل گرد یا به صورت سوسیس کوکتل می دهیم.
4. کروکت را ابتدا در آرد سوخاری سپس در تخم مرغ زده شده می زنیم مجددآ در آرد سوخاری می زنیم سپس در روغن داغ سرخ می کنیم.
منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/419347/طرز-تهیه-کروکت-فرانسوى-غذایی-خوشمزه
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی
مجله اینترنتی برگک آرزوی بهترینها را برای شما دارد.